Vaste baan: ervaren glaszetter!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zwolle
Salaris € 1800,- per maand

Functie omschrijving

Fulltime functie. Als glaszetter ga je veelal zelfstandig op pad om glas te plaatsen en /- of te vervangen. Maar voordat je dag begint zorg je er uiteraard voor dat je de benodigdheden mee neemt en laad jij je bus vol materialen. Eenmaal aangekomen bij de klant, zorg je ervoor dat het plaatsen of vervangen van het hardglas netjes gebeurd en dat je het bespreekt met de klant. Verder bestaat je dag uit:
- Kitten
- Afwerken
- Tekening lezen
- Afhandelen van bonnen

Alles is opgeruimd, oud glas en afval is afgevoerd en op naar de volgende klus die ingepland staat. Kans op vaste baan.

Wat wij bieden

Loon naar prestatie en ervaring.
Fulltime.
Bij goed functioneren kans op contract.

Wat wij vragen

Om de functie van glaszetter uit te kunnen voeren ben je in ieder geval in het bezit van een B rijbewijs en heb jij het nodige technische inzicht. Tevens zet je geregeld voet op bouwgrond en hiermee is een VCA certificaat een pré. De gewenste regio is omg Zwolle. Naast ervaring in de glasbranche is een achtergrond als timmerman, kitter of kozijnen monteur ook passend.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler in de glasbranche in omg van Zwolle met ruim 40 jaar aan ervaring. Naast het adviseren, plaatsen en monteren van glas, beglazing en aanverwanten hebben ze een prachtig eigen wagenpark.

Solliciteren

Ben jij diegene die zeer gemotiveerd is en zichzelf verder wil ontwikkelen, dan is deze functie perfect voor jou! Stuur je cv dan naar zwolle@werktalent.com. Heb je vragen, neem dan contact op met onze vestiging 038-3030250.

Deel via social media:

Ralf Nieuwenhuis

Ralf Nieuwenhuis

0633141705
ralfnieuwenhuis@werktalent.com

WhatsApp Ralf Nieuwenhuis      Ga naar instagram van Ralf Nieuwenhuis


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent