Uitdagende baan als Schoonmaak Medewerker!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bilthoven
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar schoonmakers voor cleanroomwerkzaamheden op een mooie locatie in Bilthoven. Het betreft werkzaamheden met werktijden in de avond vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur of 22.00 uur. Of van 05.00 tot en met 09.00 uur. In de toekomst zal er ook af en toe in het weekend worden gewerkt.


Wij zijn hier ook op zoek naar medewerkers die graag in laboratoriums schoonmaken en natuurlijk ook gangen sanitair etc.
Echter het is de locatie van onze opdrachtgever en medewerkers moeten hier dan ook wel gevaccineerd worden tegen de meest uiteenlopende ziektes.
De werktijden zijn van 9.00 uur tot 13.00 uur

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt je betaling per 4 weken op basis van werkervaring, conform CAO schoonmaak en glazenwassersbedrijf tussen € 11,15 en € 12,74 bruto per uur (exclusief toeslagen);
Aandacht voor de medewerker en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel!

Wat wij vragen

 -Hebt een dienstverlenende instelling;
- Beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
- Hebt een representatief voorkomen;
- Hebt geen problemen met het werken met desinfecterende middelen en met de vaccinatieplicht die op de locatie geldt;
- Bent bereid tot het volgen van de basisopleiding schoonmaak en de verplichte cleanroomopleidingen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever groeide in 75 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot een van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 11700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak realiseert onze opdrachtgever een omzet van 350 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, zorgorganisaties, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. 's Ochtends, 's avonds en steeds vaker overdag.

Solliciteren

Als je net zo enthousiast bent geworden over deze functie als wij dan komen wij graag met jou in contact. Heb je geen cv bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent