Productkwaliteit Coordinator

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Bleiswijk
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving


In deze full-time functie ondersteun je de klantenteams, de afdeling inkoop en het kwaliteitscontrole team bij het borgen van productkwaliteit en geef je advies bij de uitvoering van de activiteiten ter verbeteringen van de kwaliteit en kwaliteitssystemen.  Tevens heb je contact met de leveranciers over productkwaliteit en duurzaamheid en onderneem je actie daar waar nodig. Daarnaast zijn de volgende werkzaamheden de dagelijkse praktijk:

- Je ontwikkelt beheersmaatregelen en draagt ideeën uit om preventief product kwaliteitsproblemen te borgen.
- Je ondersteunt betrokkenen bij het uitvoeren van de beheersmaatregelen.
- Je anticipeert op wijzigingen in wetgeving en op klanteneisen (zoals plantenpaspoorten, invasieve soorten).
- Je denkt nieuwe werkwijzen uit om de eisen te borgen.
- Je coördineert product kwaliteitszaken en de uitvoering van de controles tussen de verschillende afdelingen.
- Je onderhoudt intensief contact en zorgt voor een optimale samenwerking met collega’s om een optimale klanttevredenheid en een duurzame productkwaliteit te realiseren.
- Je bent medeverantwoordelijk voor de contacten met leveranciers over productkwaliteitszaken, wetgeving en klanteneisen en komt met voorstellen voor verbetering.
- Je zorgt ervoor dat controles goed uitgevoerd worden en dat orders begeleid worden bij leveranciers aan de hand van risicoprofielen, specificaties en leveringsvoorwaarden

Wat wij bieden

Wij geloven dat mensen tot bloei komen als ze in hun kracht staan. We creëren voor onze collega’s de ruimte om zich te ontwikkelen, te groeien en actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de functie en het bedrijf. Je komt terecht in een gemotiveerd team. Naast de inhoudelijke uitdagingen bieden we een marktconform salaris, goede secundaire voorwaarden.

Daarnaast:

- Een full time baan;
- Tijdelijk dienstverband met de mogelijkheid tot vast werk;
- Woonachtig in de omgeving Rotterdam / Den Haag.

Wat wij vragen


Een ervaren productkwaliteit coördinator voor plant kwaliteitsgerichte zaken die met zijn expertise direct aan de slag kan gaan om het Quality Assurance team te versterken en de Kwaliteitscontroleur(s) te helpen ontwikkelen. Je hebt overtuigingskracht en kan zeer goed samenwerken met verschillende stakeholders. Om de gewenste resultaten te behalen beschik je over een duidelijke visie op het gebied van steeds veranderende kwaliteitseisen.

Daarnaast:

- Heb je ervaring met de kwaliteitsborging van planten en toegevoegde waarde producten;
- Ben jij fulltime beschikbaar;
- Heb je zeer veel relevante plantenkennis (kamer, seizoen en tuinplanten);
- Heb je minimaal een MBO+ achtergrond;
- Je kunt goed omgaan met de hedendaagse automatisering zoals Microsoft Office;
- Je bent sociaal, communicatief vaardig, komt overtuigend over en je hebt een sterke persoonlijkheid.

Over het bedrijf

De expertise van onze relatie ligt in planten en ze hebben connecties met de beste kwekers. Daarnaast hebben ze een zeer efficiënte Supply Chain en bieden ze diverse diensten aan op professioneel niveau.


De focus ligt op grootschalige Retail. Zij zijn Europees marktleider en onderhouden langdurige relaties met topretailers uit diverse segmenten: bouwmarkten, tuincentra, discount supermarkten, full service supermarkten en woonwinkels. Door hun intensieve samenwerking met professionele kwekers, selecteren zij het assortiment dat bij de wensen en specificaties past van de klant. Verder leveren ze de versproducten snel en met zorg af bij winkels en op depots.

Solliciteren

Ben jij de persoon die wij zoeken reageer dan snel en stuur je cv met motivatie naar rotterdam@werktalent.com of bel naar 010-2437383!

Deel via social media:

Bo den Otter

Bo den Otter

010 – 243 73 83 
bodenotter@werktalent.com

WhatsApp Bo den Otter    Ga naar instagram van Bo den Otter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent