Projectmanager in een dynamische organisatie

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 3200,- per maand

Functie omschrijving

Je stelt zelfstandig projectplannen op, die je intern en met de klant afstemt. Vervolgens zet je aan de hand van deze plannen alle acties uit die hier uit voortkomen. Je controleert en bewaakt de voortgang. Indien nodig schakel je tijdig (technische) interne en externe experts in.

Naderhand stel je projectrapportages op en maak je financiële en technische analyses. Je helpt met jouw innoverende blik bij de ontwikkeling van de toekomstvisie en strategie van de bedrijfsomgeving. Je houdt de doelstellingen in de gaten en helpt bij het behalen van de (sub)doelstellingen uit het jaarplan. Bovendien kan jij jouw coördinerende kwaliteiten als teamspeler inzetten bij het overzicht houden van de planning en uitvoering van werkzaamheden die moeten gebeuren om het project op tijd en op de juiste wijze tot uitvoering te brengen.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan. Naast een afwisselende functie in een dynamische organisatie met een prettige werksfeer bieden zij ook:

-Een uitdagende, fulltime vaste baan vol afwisseling binnen een dynamisch, informeel en groeiend bedrijf;
-Samenwerken binnen een gemotiveerd team in een no-nonsense organisatie;
-Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling;
-Een goed salaris tussen de €3100,- en €3400,-;
-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en omgeving;
  -HBO- of academisch werk- en denkniveau (techniek en/of bedrijfskunde);
  -Minimaal 2 jaar ervaring als Projectmanager ;
  -Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift ;
  -Gevoel voor strategische overwegingen en organisatorische verhoudingen ;
  -Klantgericht en gevoel voor zakelijke belangen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met innovatieve oplossingen voor corrosie in de maritieme en offshore sector. Denk hierbij aan schepen, windmolenparkenen platformen.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0644846527.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent