Project Werkvoorbereider

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 3200,- per maand

Functie omschrijving


 
Als Project Werkvoorbereider heb je genoeg uitdaging en afwisseling, geen enkele dag is hetzelfde. Zo ben je bezig met het verder ontwerpen van binnengekomen projecten en fungeer je als aanspreekpunt voor monteurs, en zo stel je een gehele logistieke planning op. Daarnaast verzamel , controleer en lever je de benodigde documenten aan voor de facturatie van alle lopende projecten. Ook draag je proactief bij aan verdere professionalisering van de afdeling. Al met al een zeer uitdagende en uiteenlopende baan met heel veel mogelijkheden om jezelf te ontplooien als ware Project Artist.
 

Wat wij bieden

Dit bedrijf weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan. Naast een goed salaris krijgt men 39 vrije dagen op jaarbasis, daarvan zijn 26 vakantiedagen en 13 ADV. Zo biedt de opdrachtgever ruimte voor opleidingen en seminars die men kan volgen, wordt er elke vrijdagmiddag een drankje gedronken in een bar die de werknemers zelf hebben gebouwd, wordt er elke maandagochtend in de splinternieuwe bedrijfskantine een speech gehouden door de directeur wat men de week daarvoor heeft gepresteerd en wordt kerst groots uitgepakt.
Dus woon jij in de omgeving van Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer? Dan is dit de ideale vaste baan dichtbij huis.
 

Wat wij vragen


-Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag en omgeving;
-Je bent in het bezit van een MBO niveau 4/HBO-diploma werktuigbouwkunde, installatietechniek of soortgelijke richting;
-Je hebt kennis van de geautomatiseerde systemen zoals Microsoft Office en ERP-pakketten;
-Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
-Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, echter starters die dit echt willen zijn ook van harte welkom om te reageren;
-Je bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan. Naast een goed salaris krijgt men 39 vrije dagen op jaarbasis, daarvan zijn 26 vakantiedagen en 13 ADV. Zo biedt de opdrachtgever ruimte voor opleidingen en seminars die men kan volgen, wordt er elke vrijdagmiddag een drankje gedronken in een bar die de werknemers zelf hebben gebouwd, wordt er elke maandagochtend in de splinternieuwe bedrijfskantine een speech gehouden door de directeur wat men de week daarvoor heeft gepresteerd en wordt kerst groots uitgepakt.
Dus woon jij in de omgeving van Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer? Dan is dit de ideale baan dichtbij huis.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook beschikbaar op 0644846527.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent