Product Specialist

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 3750,- per maand

Functie omschrijving

Als Product Specialist werk je samen met je beide collega-specialisten aan het beste productie-resultaat en daarmee aan tevreden klanten! Je werkt intensief samen met de collega’s van de jonge planten productie op de eigen locatie, maar ook met onze externe partners (plantenkwekers). Door je teeltkennis en ervaring, je heldere analyses en je communicatieve vaardigheden wordt je gezien als een autoriteit en zul je veel inbreng hebben. Het werk bestaat uit een afwisseling van kantoor-werk en waarnemingen en gesprekken ‘op de vloer’.
 
De Product Specialist geeft support aan de afdelingen in de Lier en aan de externe productie locaties. Hierbij geef je specifieke product-technische input aan verschillende overlegorganen zodat het kweken van jonge planten is geoptimaliseerd in termen van kwaliteit, hoeveelheid en kosten. Je kijkt over afdelingsgrenzen heen, en analyseert de productie-resultaten. Je bent daardoor in staat pro-actief te wijzen op mogelijke of noodzakelijke verbeteringen die je samen met de operationeel verantwoordelijke doorvoert. Ook heb je geregeld contact met de verkoopafdelingen en met klanten over de kwaliteit van de planten. Operationele hygiëne en duidelijke protocollen – ook voor externe locaties- zorgen ervoor dat de continuïteit en de veiligheid binnen de afdeling is gewaarborgd en dat de geldende regelingen worden nageleefd.
 

Wat wij bieden


- Werkzaam op de locatie in De Lier
- Internationale organisatie
- Goede kantoor faciliteiten
- Fulltime functie van 38 uur per week en op vrijdag tot 15.00 uur
- Vaste baan met een goede werk/privé balans
- Ontwikkelingsmogelijkheden
- Zelfstandige en afwisselende baan
- Salaris afhankelijk van ervaring en ligt tussen de  €3000 en €4000 per maand

Wat wij vragen


- HBO werk- en denkniveau met kennis van het opkweken van jonge planten
- Je bent een teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
- Je bent kwaliteit- en resultaatgericht
- Je bent  verantwoordelijk en je bent continue op zoek naar verbeteringen
- Je hebt ervaring met Excel, ervaring met SAP is een sterke pré

Over het bedrijf

Voor een grote internationale organisatie in de agri business in de Lier (in de buurt van Den Haag, Delft en Delfland) zijn wij op zoek naar een Product Specialist. Dit bedrijf helpt telers over de hele wereld aan de groeiende vraag naar voedsel van brandstof met gewasbeschermingsmiddelen, zaden en innovatieve oplossingen. Door onderzoek, kennis en toewijding dragen zij bij aan de toename van gewasproductie, het beschermen van het milieu en het verbeteren van de gezondheid en de kwaliteit van het leven.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie? Bel / mail op app voor meer informatie naar 06-470 439 36.
Sollicitaties kunnen worden gericht aan WerkTalent, t.a.v. Paul de Letter

Deel via social media:

Paul de Letter

Paul de Letter

06-47 04 39 36
pauldeletter@werktalent.com

WhatsApp Paul de Letter      Ga naar instagram van Paul de Letter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent