Inside Sales Consultant (industrie)

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Dordrecht
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste maar vooral getalenteerde Consultant. Jij bent een ster in relatiebeheer en bent commercieel aangelegd, waardoor je de taal van sales vloeiend spreekt. Als inside sales consultant bewaak- en draag je zorg over de resultaten van een aantal toegewezen productgamma's en leveranciers binnen de divisies Animal Nutrition, Pharma en Cosmetica. Het is dus belangrijk dat je - op zijn minst - affiniteit met deze branches hebt!

Je werkt nauw samen met de productmanager en bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot de aan jou toegekende productgamma’s. Je werkt servicegericht en een goed relatiebeheer met de klant is van groot belang. Je bent verantwoordelijk voor offertes in het kader van aanbestedingen en volgt gemaakte offertes actief op. Je rapporteert aan de sales manager maar vormt ook een hecht team met je binnendienst en buitendienst collega’s.

Wat wij bieden

● Een professionele maar informele werksfeer
● Werken voor een topwerkgever die waarde hecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling
● Marktconform salaris
● Fulltime, vast werk

Wat wij vragen

Om deze functie goed uit te voeren zijn er een aantal voorwaarden. Sommige zijn een eis, sommige zijn gewenst. Bovenal is het belangrijk dat jij feeling hebt voor animal nutrition, pharma en cosmetica, je bent bereid je daarin toe te spitsen en je kennis uit te bouwen.

● Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO/WO opleiding in een bedrijfskundige of commerciële richting  en hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie
● Je passie is sales en een tevreden klant geeft je een extra drive
● Werken met de diverse MS Office toepassingen is voor jou vanzelfsprekend en kennis van SAP is een pluspunt
● Je bent administratief sterk, nauwkeurig, service gericht, communicatief, innovatief, stressbestendig en kunt zowel zelfstandig als in een team zeer resultaatgericht werken
● Je bent hands-on, commercieel gedreven en straalt positieve energie uit en weet zo alle problemen van je klanten en collega’s met een glimlach op te lossen
● Je kunt je goed uitdrukken in zowel het Nederlands als in het Engels.

Over het bedrijf

Onze partner is een internationale grootmacht binnen de wereld van de chemische industrie. Als distributeur is zij groot geworden met de import, opslag, verpakking, behandeling en verkoop van grondstoffen, daarbij biedt ze haar know-how aan in dienstverlenende vorm. Jouw standplaats is Dordrecht, wat tussen Rotterdam en Breda ligt.

Jij denkt groots en wilt je carrière uitbouwen!? Met meer dan 16.000 werknemers wereldwijd is dit dé topwerkgever waar je naar op zoek bent!

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de selectie uitbesteed aan WerkTalent Zwijndrecht. Het eerste contact en het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Als na het eerste gesprek blijkt dat er een mogelijke match is? Dan stellen we je voor aan onze opdrachtgever en – bij een wederzijdse klik – kun je per direct aan de slag!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent