Service Coordinator Projecten

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

In de veelzijdige functie als Service Coördinator Projecten word jij verantwoordelijk voor de gehele procesbegeleiding van de grotere projecten. Vanaf het moment dat de aanvraag komt tot en met het rapporteren van de gedane klussen.
 
Hoe gaat zo’n functie er dan voor het grootste gedeelte uit zien en welke verantwoordelijkheden komen hier bij kijken?

• Inplannen van monteurs voor grotere projecten;
• Praktische Informatie bij de klant inwinnen;
• Op afstand begeleiding bieden aan monteurs op locatie;
• Monteurs vooraf instrueren van de werkzaamheden en contactpersonen op locatie.
 
Jij wordt hét aanspreekpunt voor zowel de monteur als de opdrachtgever. Als vaste contactpersoon van de grote klanten draag jij ook verantwoording voor de rapportages, offertes en de administratieve afhandeling hiervan. Natuurlijk denk je hierin vooruit en houd je tijdens het huidige project de efficiëntie in de gaten en benut je de commerciële kansen. 

 

Wat wij bieden

Wij zijn ons er van bewust dat wij een hoop van je vragen. Meis Brandbeveiliging wilt erg graag een goede werkgever zijn en biedt met veel plezier de volgende arbeidsvoorwaarden: 

• Direct (tijdelijk) contract bij Meis Brandbeveiliging;
• Bij gebleken geschiktheid een vast contract voor onbepaalde tijd;
• Startsalaris tussen €2.400 en €2.900 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
• Uitdagende, zelfstandige functie voor 24 tot 32/40 uur per week;
• Gezellig team-uitjes en vrij-mi-bo’s.
 
Daarnaast hebben wij een heel gezellig, gemotiveerd en enthousiast team waarin wij veel met elkaar ondernemen en één gezamenlijk doel hebben: groeien!
 

Wat wij vragen

Als vanzelfsprekend ben jij een ster in het plannen en organiseren, dit heb jij eerder met veel plezier gedaan en zou je graag willen uitbreiden. Daarnaast kan je goed samenwerken, je ‘deelt’ tenslotte de monteurs met je collega’s van de korte en reguliere onderhoudsbeurten en moet deze dus in overleg inplannen voor ‘jouw’ projecten.
 
Ook zou het fijn zijn als je:
 
• Minimaal MBO niveau 4 hebt;
• Woonachtig in de omgeving van Gorinchem bent;
• Ervaring hebt met het werken in een technische omgeving.
 
Wat wij in deze functie eigenlijk nog belangrijker vinden dan ervaring, is een enthousiast en gemotiveerd persoon dat zijn hoofd koel weet te houden in hectische situaties.
 

Over het bedrijf

Meis Brandbeveiliging is sinds 1980 werkzaam op het gebied van brandbeveiliging en levert 24-uurs services aan bedrijven in heel Nederland, vanuit Gorinchem en Heerenveen. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen en onderhouden van brandblusmiddelen en leveren kwaliteitsproducten op het gebied van brandblusapparatuur, etc. Ook het onderhouden van o.a. noodverlichting, verbandkoffers en droge blusleidingen behoort tot onze activiteiten.

Meis Brandbeveiliging verzorgd zowel regulier als project – onderhoud. Mede door de enorme groei zijn wij voor hen op zoek naar een Service Coördinator projecten.

Solliciteren

Meis Brandbeveiliging is al jarenlang partner van WerkTalent, wij verzorgen graag voor hen de werving en selectieprocedure. De eerste gesprekken zullen dan ook bij ons op de vestiging in Gorinchem plaats vinden. In dit gesprek bespreken we uitgebreid de functie, de organisatie en uiteraard jouw wensen en ambities.

De match gevonden? Dan stellen we je met veel plezier voor bij Meis Brandbeveiliging waarin wij adviseren een gesprek met je aan te gaan. Als deze gesprekken van beide kanten bevallen, begeleiden we graag de onderhandelingen en feliciteren we je uiteindelijk van harte met je nieuwe baan!

Ben je enthousiast geworden en/of wil je meer weten? Bel, mail of app: 06-47468739 of guusbronk@werktalent.com

Als je in de buurt bent kan je ook even binnenstappen voor een oriënterend gesprek!

Deel via social media:

Guus Bronk

Guus Bronk

06-47 46 87 39
guusbronk@werktalent.com

WhatsApp Guus Bronk      Ga naar instagram van Guus Bronk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent