Heftruckchauffeurs gezocht!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenhage
Salaris € 1800,- per maand

Functie omschrijving

In deze logistieke functie ben je tijdens je werkdag voornamelijk bezig met het besturen van de heftruck. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de goederen en je zorgt dat zij op de juiste plaats in het magazijn komen te staan. Soms is het ook nodig om je collega’s op andere afdelingen te ondersteunen met de overige werkzaamheden in het magazijn.

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen de €1600 - €2000 o.b.v. ervaring
  - Vast werk in omgeving Den Haag/Zoetermeer/Rotterdam
  - Wekelijkse uitbetaling
  - Gezellige vrijdagmiddagborrel met je collega's!
   

Wat wij vragen

 • Ervaring met het besturen van een heftruck
  - Een geldig heftruckcertificaat of de bereidheid deze te behalen 
  - In het bezit van eigen vervoer: rijbewijs + auto
  - Gezonde dosis energie!

   

Over het bedrijf

WerkTalent Den Haag beschikt over verschillende opdrachtgevers die op zoek zijn naar ervaren heftruckchauffeurs. In overleg met jou ga jij in vaste dienst bij één van deze opdrachtgevers. Let op: je gaat dus niet voor verschillende opdrachtgevers aan de slag maar voor één waarmee jij het beste aansluit.
Dit zijn o.a. verhuisbedrijven, opslagbedrijven en groothandels van groente en fruit in omgeving Den Haag/Zoetermeer/Rotterdam.

Solliciteren

Wil jij graag fulltime aan de slag bij één van onze opdrachtgevers! Solliciteer door op de rode knop te drukken en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Om in aanmerking te komen voor deze functie hebben wij een recent CV nodig. Vergeet deze niet bij te voegen!

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent