Voorman/Verhuischauffeur C+E

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zoetermeer
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Als voorman/verhuischauffeur ben jij elke dag op pad met je team naar de meest uiteenlopende klussen. Aan jou de taak om deze klussen in goede banen te leiden en er voor te zorgen dat je team op de hoogte is van wat zij moeten doen. Je begint ’s ochtends met een kick-off meeting voor aanvang van de verhuizing zodat jou collega’s helemaal op de hoogte zijn van de opdracht. Na het laden van de verhuisauto rijd je naar de klus toe waar je kennis maakt met degene welke gaan verhuizen. Allereerst loop je een rondje om na ta gaan wat er allemaal mee moet alvorens je samen met je collega’s begint met het laden van de wagen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het demonteren van de grotere meubels, hierbij kun je denken aan kasten, bedden en dergelijke. Wanneer de wagen geladen is vertrekken jullie naar het losadres. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat alles weer op de juiste plaats komt te staan. Aan het einde van de klus loop je samen met de klant alles na en maak je de administratie op. Uiteraard organiseer en coördineer je de gehele verhuizing op basis van de werkopdracht en/of het projectplan en bepaal je welke hulpmiddelen worden ingezet.

Daarnaast ben jij de leidinggevende en het aanspreekpunt voor je collega’s en los jij alle voorkomende problemen op bij de werkzaamheden. Je regelt de registratie m.b.t. de inhuurkrachten en hun uren en van eventueel meer- en minderwerk.

Dit alles doe je met een glimlach en het is uiteraard je doel om te zorgen dat de klant zich op zijn gemak voelt.

Wat wij bieden

 • Een salaris van €2000 bruto per maand excl. TLN-vergoeding
  Heb je ervaring als chauffeur C+E is het salaris €2500 bruto per maand (excl. TLN-vergoeding)
  - Een afwisselende fulltimebaan met uitzicht op een vaste aanstelling
  - Je maakt deel uit van een klein team
  - Leuke collega’s
  - Goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO Beroepsgoederenvervoer

Wat wij vragen

 • In het bezit van rijbewijs BC+E en code 95
  - In het bezit van een digitale chauffeurspas
  - Leidinggevende capaciteiten en organisatorische vaardigheden
  - Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  - Woonachtig in de omgeving van Zoetermeer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een erkend verhuisbedrijf in Zoetermeer. Het bedrijf is gespecialiseerd in particuliere, zakelijke en projectverhuizingen en op zoek naar een fulltime voorman/verhuischauffeur.

Solliciteren

Interesse? Wij komen graag met je in contact! Druk op de rode "Solliciteer" knop en solliciteer direct. Vergeet je CV niet bij te voegen.

Deel via social media:

Pascal Wissenburg

Pascal Wissenburg

06-46 40 55 20
pascalwissenburg@werktalent.com

WhatsApp Pascal Wissenburg      Ga naar instagram van Pascal Wissenburg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent