Parttime bijrijder afvalverwerking

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1600,- per maand

Functie omschrijving

Wij zijn op dit moment opzoek naar een belader/schikker. Als belader help je de chauffeur bij de afvalinzameling. Samen ga je op pad om huisvuil of grofvuil op te halen.

Het beroep van vuilnisman is momenteel al lang niet meer wat het ooit geweest is. Over het algemeen heeft de vuilniswagen tegenwoordig een elektronische arm die de afvalbakken optilt en leeg maakt. Jij rijdt als bijrijder mee op de wagen en stapt uit wanneer nodig, om afval containers recht te zetten of te verplaatsen. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege een obstakel of omdat de arm niet bij de container kan.

Als belader werk je op oproepbasis. Zo kun je zelf bepalen welke dagen je kan en wil werken. Het aantal uren dat je werkt hangt helemaal af van de aanvraag van de opdrachtgever en jouw beschikbaarheid! Ideaal dus als parttime baan voor de lange termijn of als bijbaan wanneer je een tussenjaar hebt.

Wat wij bieden

  • Een part-time tot full-time baan, vast werk voor de langere tijd of als bijbaan
    - Werken in een goede werksfeer
    - Gunstige werktijden (overdag)
    - Bij aanvraag zelf beslissen of je die dag wel of niet kan en wil werken
    - Een bruto uurloon tussen de €9,00 en €10,00

Wat wij vragen

Om de functie uit te mogen voeren moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving van Gorinchem en uiteraard ben je flexibel inzetbaar.

Over het bedrijf

Wij werken al jarenlang samen met de plaatselijke reinigingsdienst in Gorinchem (gelegen in de driehoek Rotterdam, Tilburg en Utrecht) Zij zijn verantwoordelijk voor de afvalverwerking voor de gemeenten Gorinchem, Leerdam, Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard, Giessenlanden en Zederik.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de werving van beladers uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor, in het centrum van Gorinchem. In het gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn, dan kunnen we je gaan inzetten!

Dus ben je op zoek naar een leuke (bij)baan, waar je naar eigen inzicht part time tot full time aan de slag kunt? Of wil je graag nog wat extra informatie?

Bel of app naar: 06-13139326 of stuur een mailtje naar: sheiladeruijter@werktalent.com

Deel via social media:

Sheila de Ruijter

Sheila de Ruijter

0613139326
sheiladeruijter@werktalent.com

WhatsApp Sheila de Ruijter      Ga naar instagram van Sheila de Ruijter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent