Parttime Logistiek Medewerker gezocht voor flexibele baan

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Bleiswijk
Salaris € 1700,- per maand

Functie omschrijving

Binnen een enthousiast team verzorgen jullie het gehele logistieke proces van binnenkomst tot transport. Je begint vroeg aan je dienst zodat de planten op tijd de deur uit zijn. Als logistiek medewerker verzamel je de planten en zorgt ervoor dat ze naar de juiste klant vervoerd worden. Met behulp van een scanner vind jij je weg door het logistieke centrum en zorg jij ervoor dat een retailklant wordt voorzien van de juiste verse en mooie planten.

Wat wij bieden

Als parttime logistiek medewerker krijg jij:
- Een salaris van €10,43 per uur.
- Tijdelijk dienstverband met kans op vast dienstverband.
- 26% toeslag voor werkuren tussen 23:00 en 06:00.
- 8% vakantietoeslag.
-  Reiskostenvergoeding.
- Lekkere koffie en thee gegarandeerd.
- Doorgroeimogelijkheden.
- Standplaats: Bleiswijk, omgeving Zoetermeer.
 

Wat wij vragen

Werkdagen zijn van maandagmiddag t/m woensdagavond en/of vrijdagavond/nacht. Je kunt je eigen tijden bepalen, dus ook onder schooltijd of de avonden/nachten. Max. 0 tot 32 uur per week.


• In bezit van eigen vervoer (i.v.m. avond of nachtdiensten)
• Enthousiast en gemotiveerd
• Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal
• Sollicitanten van alle leeftijden zijn welkom
 

Over het bedrijf

De expertise van onze relatie ligt in planten en ze hebben connecties met de beste kwekers. Daarnaast hebben ze een zeer efficiënte Supply Chain en bieden ze diverse diensten aan op professioneel niveau.

De focus ligt op grootschalige Retail. Zij zijn Europees marktleider en onderhouden langdurige relaties met topretailers uit diverse segmenten: bouwmarkten, tuincentra, discount supermarkten, full service supermarkten en woonwinkels. Door hun intensieve samenwerking met professionele kwekers, selecteren zij het assortiment dat bij de wensen en specificaties past van de klant. Verder leveren ze de versproducten snel en met zorg af bij winkels en op depots.

Solliciteren

Voldoe jij aan de eisen en lijkt deze functie dé perfecte job voor jou? Solliciteer dan direct of stuur jouw CV met motivatiebrief naar bodenotter@werktalent.com. Sluit jouw profiel aan bij deze vacature, dan nodigen wij jou uit op intakegesprek. Weet jij een goede indruk achter te laten, dan stellen wij jou voor bij onze opdrachtgever. Is onze opdrachtgever net zo enthousiast over jou als wij, dan word je uitgenodigd op een sollicitatiegesprek op locatie van de opdrachtgever. Afhankelijk van het aantal sollicitanten zullen er vervolgens 1 tot 2 sollicitatierondes plaatsvinden.

Deel via social media:

Bo den Otter

Bo den Otter

010 – 243 73 83 
bodenotter@werktalent.com

WhatsApp Bo den Otter    Ga naar instagram van Bo den Otter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent