Supervisor Liftinstallaties Nieuwbouw en Renovatie Zuidwest Nederland

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Vlissingen
Salaris € 4000,- per maand

Functie omschrijving

Doelstelling:
Binnen planning en budget realiseren van nieuwbouw- en moderniseringsprojecten voor liftinstallaties die voldoen aan de kwaliteitseisen door effectieve inzet van materiaal, eigen monteurs en derden.
  
Omschrijving van de werkzaamheden:
 
Voorbereiding project:
Assisteren van de afdeling verkoop bij de contractbeoordeling. Planningsdata beoordelen op haalbaarheid en zo nodig bijstellen in overleg met de accountmanager. Het uitvoeren van bouwvoorcontroles. Hiertoe behoren het inventariseren van de voorgang van de bouw om te kunnen beoordelen of de installatie volgens planning van start kan gaan en het bij vertragingen onderhandelen met de klant over een nieuwe planning. Tevens uitvoeren van technische voorinspecties om te beoordelen of de installatie kan worden uitgevoerd. Met de bouwleiding overleggen over technische aanpassingen die nodig zijn om de installatie te kunnen starten. Het tijdig afroepen van de lift en overige benodigde materialen.
 
Projectleiding:
Voeren van de projectleiding, bewaken van tijd en kwaliteit conform de wettelijke voorschriften die daaraan worden gesteld (NEN en VCA) en de binnen de organisatie geldende richtlijnen. Bewaken van de projectkosten (directe kosten). Aansturen van de uitvoering van de bij het project betrokken interne afdelingen en externe leveranciers. Initiëren van (evaluatie)overleg met het projectteam. Vastleggen en bewaken van de gemaakte afspraken. Bijwonen van bouw- en werkvergaderingen. Vaststellen en met de klant onderhandelen over meer- en/of minderwerk. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klant.  Periodiek rapporteren over het onderhanden werk aan de branch manager. In het geval van (technische) klachten tijdig in gang zetten van de escalatieprocedure.
 
Leidinggeven:
Leiding geven aan een eigen team van maximaal 15 monteurs en begeleiden van uitbesteed werk. Hierbij optimaliseren van de inzet en kwaliteit van eigen personeel en derden en tevens zorgdragen voor een goede werksfeer binnen het team. Uitvoeren van werkplekinspecties. Voorbereiden van het teambudget voor indirecte kosten en bewaken hiervan (kostenplaatsverantwoordelijkheid). 


Administratie:
Zorgdragen voor een compleet en nauwkeurig digitaal projectdossier. Registreren van het projectverloop en aan het project bestede uren in het ERP-pakket. Bewaken van de administratieve afhandeling van het project, waaronder tijdige deel- en eindfacturatie.
 
Oplevering en overdracht:
Uitvoeren van eindcontroles. Inspectierapporten interpreteren en indien nodig bespreken met de branch manager en/of de opdrachtgever en afhandelen van op‑ en aanmerkingen; oplossen van mogelijke problemen m.b.t. opleverings- resp. keuringspunten. Opleveren van het project aan de klant en zorgdragen voor de afhandeling van eventueel nog openstaande actiepunten. Evalueren van het project met de TCA en zonodig vastleggen in een schriftelijke rapportage. Overdragen van het project aan de betrokken Rayonleider Service.
 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met een vast dienstverband.
Een salaris tussen de 3.500 en 5.000 euro bruto, afhankelijk van kennis en ervaring.
Auto van de zaak en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

Technische opleiding op MTS-niveau, bij voorbeeld Bouwkunde.
Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de utiliteitsbouw of bouw.
Kennis van elektrotechnische installaties en bekend met Nieuwbouwprojecten.
Goede leidinggevende en aansturende capaciteiten.
Uitstekende communicatieve kwaliteiten.

Over het bedrijf

Je komt te werken voor één van de marktleiders op het gebied van roltrappen, liften etc.

Solliciteren

Indien je jezelf herkent in de functie en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, dan kun je solliciteren via de button of jouw motivatiebrief en CV sturen aan robbertverheij@werktalent.com 

Deel via social media:

Robbert Verheij

Robbert Verheij

06-30 21 97 72
robbertverheij@werktalent.com

WhatsApp Robbert Verheij     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent