Chauffeur CE op zoek naar goed salaris

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Als chauffeur CE begint de dag op de loods waar je de te bezorgen bestellingen gaat laden in de vrachtwagen. Vervolgens vertrek je om je vaste route te gaan rijden. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat je een rit hebt in Den Haag, Delft, Schiedam, Rotterdam of Vlaardingen. Per locatie breng je de bestelling naar binnen en wanneer dit gedaan is neem je het lege fust weer mee naar de zaak. Afhankelijk van de route die je rijdt zal een bijrijder je ondersteunen bij je werkzaamheden.

Wat wij bieden

 • Kans op vast contract
  - Salaris rond de €2400,00 bruto per maand exclusief €0,62 netto TLN toeslag op full time basis. (Salarisschaal D5, CAO beroepsgoederenvervoer).
  - Minimaal 25 vakantiedagen + vakantiegeld
  - Reiskostenvergoeding
  - Een bijdrage aan je pensioen
  - Standplaats: Rotterdam/Den Haag   

Wat wij vragen

 • Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en Code 95
  - Je hebt een klantgerichte instelling
  - Je beschikt over een goede rijvaardigheid
  - Je bent flexibel
  - In het bezit van eigen vervoer (fiets/brommer/auto)

Over het bedrijf

Naast de variatie, vrijheid en het contact met je collega’s, is het via WerkTalent ook mogelijk om als chauffeur ’s avonds lekker thuis te zijn! Voor verschillende opdrachtgevers in de distributie zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs/ CE Chauffeurs die ervan houden op de weg te zitten.

Solliciteren

Voldoe jij aan de eisen en lijkt deze functie dé perfecte job voor jou? Solliciteer dan direct of stuur jouw CV met motivatiebrief naar bodenotter@werktalent.com. Sluit jouw profiel aan bij deze vacature, dan nodigen wij jou uit op intakegesprek. Weet jij een goede indruk achter te laten, dan stellen wij jou voor bij onze opdrachtgever. Is onze opdrachtgever net zo enthousiast over jou als wij, dan word je uitgenodigd op een sollicitatiegesprek op locatie van de opdrachtgever. Afhankelijk van het aantal sollicitanten zullen er vervolgens 1 tot 2 sollicitatierondes plaatsvinden.

Deel via social media:

Bo den Otter

Bo den Otter

010 – 243 73 83 
bodenotter@werktalent.com

WhatsApp Bo den Otter    Ga naar instagram van Bo den Otter


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent