Sales promotor autoschadeherstel

Opleidingen HAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 1750,- per maand

Functie omschrijving

Als sales promotor ben jij degene die potentiële klanten informeert over de mogelijkheden van ruitreparatie. Iedere dienst start je op het hoofdkantoor in Rotterdam, vanuit hier vertrek je naar de werklocatie, bijvoorbeeld een dorpsplein of een parkeergarage. Bij aankomst plaats je diverse promotiematerialen en beoordeel je de geparkeerde auto's op mogelijke schade, bijvoorbeeld sterretjes en barsten in autoruiten of overige deuken. Wanneer je schade geconstateerd hebt doe je een flyer onder de ruitenwisser en wanneer de potentiële klant zich weer bij de auto bevindt, informeer je hem/haar over de mogelijkheden van reparatie in combinatie met vergoeding vanuit de verzekering.

Wanneer al het bovenstaande voor jou geen moeite meer kost, is er tevens een mogelijkheid om een cursus te volgen zodat jij uiteindelijk de kleinere sterretjes in de autoruit kunt repareren. Zo is geen dag hetzelfde, iedere dag werk je op een andere locatie en heb je te maken met verschillende probleemgevallen waarbij jij de juiste vorm van service probeert te bieden.  

Wat wij bieden

 • Een bruto maandsalaris van €1750 o.b.v. 40 uur pw
  - Werken op verschillende locaties in Nederland
  - Direct in dienst bij de opdrachtgever (vast werk)
  - Werken met mensen in een leuk en gezellig team

Wat wij vragen

 • Commercieel ingesteld
  - Niet op je mondje gevallen
  - Goede beheersing van de Nederlandse taal
  - Woonachtig in omgeving Den Haag/Rotterdam
  - Fulltime beschikbaar
   

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in het herstellen van autoruiten. Voorkomende werkzaamheden welke de opdrachtgever uitvoert zijn ruitreparatie, ruitvervanging en uitdeuken zonder spuiten. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en is een jonge onderneming. De monteurs werken veelal op locatie. Kortom, ze gaan bij de klant langs.

Solliciteren

Ben jij geïnteresseerd in deze job? Klik op de Solliciteer knop en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Vergeet ook je CV niet bij te voegen.

Als wij jou geschikt vinden, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Rotterdam samen met de opdrachtgever. Verloopt dit succesvol, dan volgt er een proefdag om te kijken of het werk je bevalt. Is dit het geval, dan mag je fulltime aan de slag!

Deel via social media:

Pascal Wissenburg

Pascal Wissenburg

06-46 40 55 20
pascalwissenburg@werktalent.com

WhatsApp Pascal Wissenburg      Ga naar instagram van Pascal Wissenburg


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent