Administratief logistiek medewerker

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2300,- per maand

Functie omschrijving

Als junior account coördinator word jij verantwoordelijk voor het hele transporttraject van A tot Z. De focus ligt voornamelijk bij de combinatietransport bij de grote en zware ladingen. Je verzorgt de douane documenten, de opslag en natuurlijk het transport. Deze documenten verwerk je samen met de administratief medewerker, maar veel administratieve taken komen natuurlijk ook op jouw bordje!

Daarnaast zet jij je dagelijks in om de volgende verantwoordelijkheden goed uit te voeren:

• Offertes opstellen, verwerken en nabellen;
• Bij het verwerken van een order en / of transport zet je de gegevens klaar voor de factuur;
• Het onderhouden van contacten met betrokken partijen over de uitvoering van opdrachten;
• Het verwerken van informatie in ons eigen systeem en in de systemen van onze klanten;
• Het informeren van (internationaal) betrokken partijen zoals klanten, toeleveranciers, collega’s en teamleider;
• Het onderzoeken van alternatieve transportmogelijkheden. Daardoor weet jij altijd de best passende oplossing te bieden.

Een zeer veelzijdige, uitdagende functie dus waar je een klantenpakket krijgt waar je verantwoordelijk voor wordt. De klanten zullen jou dan ook als eerste bellen wanneer er problemen of vragen zijn, jij bent degene die hen te woord staat en op zoek gaat naar een passende oplossing.

Wat wij bieden

Omdat we je gaan opleiden van nul tot volwaardig collega, zijn we er van bewust dat er een hoop op je af komt en je een enorme inzet moet tonen. Daar willen we je graag voor belonen door onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden te bieden:

• Prima startsalaris, tussen €2.100 en €2.550 bruto per maand, volgens de CAO beroepsgoederen vervoer;
• Bij gebleken geschiktheid kans op een contract voor onbepaalde tijd;
• Fulltime functie;
• Concrete opleiding - en doorgroeimogelijkheden;
• Enorm veel uitdaging en een mooie kans om je carrière te beginnen.

Daarnaast zijn wij een hecht en collegiaal team met zo'n 10 directe collega's op de afdeling. Wij vinden het belangrijk dat er goed samengewerkt wordt en zullen elkaar ondersteunen waar nodig.

Wat wij vragen

Wij bieden de mogelijkheid om een kickstart te geven aan je carrière! Wij willen je graag opleiden en begeleiden, wij vragen dan ook niet bijzonder veel. Wat wij belangrijk vinden is:

• HBO denk- en werkniveau;
• Affiniteit met logistiek, bijvoorbeeld door een bijbaan als magazijnmedewerker;
• Gezonde dosis ambitie.

Omdat wij een internationale organisatie zijn, is het ook belangrijk dat je de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur Duitse taal goed beheerst.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met allerlei internationale logistieke oplossingen. Zo verzorgen zij voornamelijk bijzonder vervoer waar een optimale combinatie wordt gemaakt tussen transport over de weg, water en door de lucht. Daarnaast verzorgen zij ook opslag en diverse technische diensten zoals inspectie, assemblage en modificaties.


Van oorsprong zijn zij een familiebedrijf en de gedrevenheid wat hierbij komt kijken is nog steeds aanwezig en wordt veel waarde aan gehecht. Vanuit een kantoor vlakbij Gorinchem, centraal gelegen in het land in de driehoek Rotterdam, Tilburg, Utrecht, verzorgen wij al het internationale transport wat veelal buiten Europa start of eindigt.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft aan WerkTalent de werving naar een nieuwe medewerker uitbesteed. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op kantoor. In dit gesprek kunnen we de vacature met je bespreken en kijken of deze bij je past. Als dit zo blijkt te zijn en we zijn beide enthousiast, stellen we je voor aan onze opdrachtgever en begeleiden wij de gehele procedure.

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Bel, mail of app: 06-19034538 of floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent