Mechanical Reliability Engineer, bij gebleken geschiktheid in dienst bedrijf!

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 4000,- per maand

Functie omschrijving

Als fulltime Mechanical Reliability Engineer ben je verantwoordelijk voor het elimineren van problemen in mechanische installaties en voor het opzetten en verder ontwikkelen van het gepland onderhoud binnen het bedrijf. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor calculatie, pre-engineering, gedetailleerde engineering, inkoop, uitvoering en documentatie van investeringsprojecten. Je zorgt ervoor dat deze investeringen worden uitgevoerd volgens alle geldende regels en voorschriften. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

-Uitvoeren van Root Cause Analysis (RCA) onderzoek, in samenwerking met een multidisciplinair team;
-Opstellen van preventief onderhoudsplannen, in samenwerking met de onderhoudsorganisatie;
-Opstellen van investeringsbudgetten;
-Uitvoeren van basis en gedetailleerd ontwerpwerk zodra het budget voor een project is goedgekeurd;
-Opstellen van ‘purchase requisitions’ voor materialen en diensten die nodig zijn voor de uitvoering van het werk;
-Ondersteunen bij aanbestedingstrajecten, vanuit een technisch oogpunt;
-Plannen, controleren en managen van de projectuitvoering, in samenwerking met engineers van andere disciplines. Hierbij ben je ook verantwoordelijk voor de contracten met leveranciers en andere derde partijen.
-Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden op tijd zijn afgerond en bent tevens budgetverantwoordelijke.
-Je ondersteunt bij de certificering van installaties, verstrekt informatie aan de afdelingen en zorgt voor de juiste documentatie voor archivering.

Wat wij bieden

Je krijgt een uitdagende functie en een kans om jezelf verder te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn bijzonder goed (eigen CAO). Zo krijg je een aantrekkelijk salaris, een contract voor bepaalde tijd (jaar) dat bij gebleken geschiktheid wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd, 30 vakantiedagen en 3 ADV dagen, een bonusregeling van maximaal 4%, een uitgebreid inwerkprogramma, een aantrekkelijk pensioen en daarnaast nog vele extra’s zoals een reiskostenvergoeding en een collectieve ziektekostenverzekering.

Wat wij vragen

Je hebt bij voorkeur een HBO diploma in Engineering, met circa 5 tot 10 jaar werkervaring in een functie van vergelijkbaar niveau. Je beschikt over:

-Uitstekende kennis van storingsmechanismen in mechanische systemen en kennis van o.a. tanks, reactoren, warmtewisselaars, pompen e.d.;
-Goede projectmanagement vaardigheden;
-Gedetailleerde kennis van ontwerpsoftware, zoals AutoCad;
-Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels; 
-Het VCA-VOL diploma.
Als Reliability Engineer is het verder belangrijk dat je je herkent in het volgende: analytisch sterk, gestructureerd, besluitvaardig en stressbestendig.

Over het bedrijf

Onze relatie maakt deel uit van een multinational met een aantal eigen plantages en productiefaciliteiten. Al meer dan 100 jaar zijn zij een vooraanstaande producent van natuurlijke plantaardige oliën en vetten voor de voedingsmiddelen-, diervoeder- en technische industrie in Europa.
De productiefaciliteit in Zwijndrecht beschikt over de meest geavanceerde verwerkingsprocessen om
innovatieve en duurzame ingrediënten te ontwikkelen voor hun klanten. De productielocatie kenmerkt zich door een complexe en grote faciliteit, die volop in ontwikkeling is. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Rotterdam / Den Haag, maar ook vanuit bijvoorbeeld Noord Brabant.

Solliciteren

herken je jezelf in bovenstaand profiel, dan zien we je c.v. graag tegemoet!

Deel via social media:

Jacqueline Dam

Jacqueline Dam

06-44 34 19 70
jacquelinedam@werktalent.com

WhatsApp Jacqueline Dam     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent