Parttime logistieke kracht in avonduren gezocht!

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Breda
Salaris € 1650,- per maand
Direct naar:
Ben je op zoek naar een parttime functie voor in de avonduren in Breda? Klik dan snel verder!

Over de functie

Voor de vacature als logistiek medewerker bij onze opdrachtgever draag je bij aan de verdere distributie van de binnengekomen pakketten bij de opdrachtgever. De opdrachtgever is gevestigd in Breda. De werkzaamheden die uitgevoerd zullen worden zijn:

Het uitpakken van containers
- Scannen van goederen;
- Sorteren van de goederen;
- Orderpicken;
- Controleren op fouten/breuk.

De werkzaamheden worden in een enthousiast team uitgevoerd in de avondenuren. De diensten betreffen avondwerk van 20:00 uur tot 00:00 uur. Het is van belang dat er minimaal 3 diensten ingevuld kunnen worden van maandag tot en met vrijdag, waaronder de vrijdag een verplichte dag is.

Wat wij bieden

Naast een leuke functie in de avonduren bied de werkgever het volgende:
- Werken in een leuk, enthousiast team;
- Een extra toeslag van 30% na 22.00 uur;
- Gezamenlijk het weekend inluiden op vrijdag.

Wat wij vragen

Voor deze functie zoeken wij een magazijnmedewerker met een aanpakkersmentaliteit die het logistieke team van de opdrachtgever wil versterken. Voor dit werk is het van belang dat je secuur en nauwkeurig kan werken en dat je flexibel en snel kunt schakelen met de collega`s en leidinggevenden.

Over het bedrijf

Onze klant is een innovatieve speler als het gaat om het beleveren van servicemonteurs door heel Nederland. Dit doen ze voor grote spelers in diverse sectoren: IT, bouw, installatiebedrijven, etc. Door een innovatief registratiesysteem kan onze klant precies zien wat er aangevuld moet worden voor welke servicemonteur. Dit wordt in het magazijn klaargezet zodat de chauffeurs in de nacht de servicebusjes kunnen beleveren. De klant is dus gespecialiseerd in het ontzien van moeillijke logistieke processen. Met een groot, gezellig team streven ze er naar om alles tegen het einde van de avond gereed te hebben voor de chauffeurs!

Solliciteren

Ben je op zoek naar een parttime functie, of ben je gewoonweg op zoek naar studentenwerk/bijbaan voor in de avonduren? Neem dan direct contact met ons op!

Deel via social media:
Rick Baremans

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent