Supervisor Midden-Nederland

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 4000,- per maand

Functie omschrijving

Doelstelling
Binnen planning en budget realiseren van nieuwbouw- en moderniseringsprojecten voor liftinstallaties die voldoen aan de kwaliteitseisen door effectieve inzet van materiaal, eigen monteurs en derden.
  
Omschrijving van de werkzaamheden
 
Voorbereiding project
Assisteren van de afdeling verkoop bij de contractbeoordeling. Planningsdata beoordelen op haalbaarheid en zonodig bijstellen in overleg met de accountmanager. Het uitvoeren van bouwvoorcontroles. Hiertoe behoren het inventariseren van de voorgang van de bouw om te kunnen beoordelen of de installatie volgens planning van start kan gaan en het bij vertragingen onderhandelen met de klant over een nieuwe planning. Tevens uitvoeren van technische voorinspecties om te beoordelen of de installatie kan worden uitgevoerd. Met de bouwleiding overleggen over technische aanpassingen die nodig zijn om de installatie te kunnen starten. Het tijdig afroepen van de lift en overige benodigde materialen (‘pullen’).
 
Projectleiding
Voeren van de projectleiding, bewaken van tijd en kwaliteit conform de wettelijke voorschriften die daaraan worden gesteld (NEN en VCA) en de binnen de organisatie geldende richtlijnen. Bewaken van de projectkosten (directe kosten). Aansturen van de uitvoering van de bij het project betrokken interne afdelingen en externe leveranciers. Initiëren van (evaluatie)overleg met het projectteam. Vastleggen en bewaken van de gemaakte afspraken. Bijwonen van bouw- en werkvergaderingen. Vaststellen en met de klant onderhandelen over meer- en/of minderwerk. Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de klant.  Periodiek rapporteren over het onderhanden werk aan de branch manager. In het geval van (technische) klachten tijdig in gang zetten van de escalatieprocedure.
 
Leidinggeven
Leiding geven aan een eigen team van maximaal 15 monteurs en begeleiden van uitbesteed werk. Hierbij optimaliseren van de inzet en kwaliteit van eigen personeel en derden en tevens zorgdragen voor een goede werksfeer binnen het team. Uitvoeren van werkplekinspecties. Voorbereiden van het teambudget voor indirecte kosten en bewaken hiervan (kostenplaatsverantwoordelijkheid).
 

Administratie
Zorgdragen voor een compleet en nauwkeurig digitaal projectdossier. Registreren van het projectverloop en aan het project bestede uren in het ERP-pakket. Bewaken van de administratieve afhandeling van het project, waaronder tijdige deel- en eindfacturatie.
 
Oplevering en overdracht
Uitvoeren van eindcontroles. Inspectierapporten interpreteren en indien nodig bespreken met de branch manager en/of de opdrachtgever en afhandelen van op‑ en aanmerkingen; oplossen van mogelijke problemen m.b.t. opleverings- resp. keuringspunten. Opleveren van het project aan de klant en zorgdragen voor de afhandeling van eventueel nog openstaande actiepunten. Evalueren van het project met de TCA en zonodig vastleggen in een schriftelijke rapportage. Overdragen van het project aan de betrokken Rayonleider Service.
 

Wat wij bieden

Voor al dat werken krijg je natuurlijk  ook iets terug:

- Het betreft een fulltime functie met een vast dienstverband en in de toekomst voor onbepaalde tijd.
- Een salaris tussen de € 3.500 en € 5.000 bruto, afhankelijk van kennis en ervaring.
- Auto van de zaak en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wij vragen

 • Technische opleiding op MTS-niveau, bij voorbeeld Bouwkunde
  - Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de utiliteitsbouw of bouw
  - Kennis van elektrotechnische installaties en bekend met nieuwbouwprojecten
  - Goede leidinggevende en aansturende capaciteiten
  - Jij hebt ervaring als projectleider, projectmanager of supervisor
  - Uitstekende communicatieve kwaliteiten
  - Jij woont in de regio midden Nederland, Amsterdam / Utrecht

Over het bedrijf

Dit prachtige bedrijf gaat al 144 jaar mee! Mede door techniek, mensen en media. Zij zijn wereldleider op het gebied van liften en roltrappen. Jij mag hier deel van uit maken. Wil dit? Lees dan snel verder.

Solliciteren

Hoe verloopt jouw sollicitatie?

Stap 1: Jij schrijft je in voor de vacature,
Stap 2: Ik bekijk jouw sollicitatie
Stap 3: Je komt langs op de vestiging om jouw wensen en je nieuwe baan te bespreken
Stap 4: Ik stuur jouw profiel naar het bedrijf
Stap 5: Je mag mogelijk langskomen op gesprek bij het bedrijf?
Stap 6: Binnen 1 week hoor jij of je mag starten
Stap 7: Mag je niet starten? Dan zoek ik een andere werkgever voor jou!

Ben jij enthousiast? Bel, mail of app mij dan via 06-13240667 of anitavanbaaren@werktalent.com
 

Deel via social media:

Anita van Baaren

Anita van Baaren

0613240667
anitavanbaaren@werktalent.com

WhatsApp Anita van Baaren      Ga naar instagram van Anita van Baaren


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent