Heftruckchauffeur

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Geldermalsen
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Als heftruckchauffeur ga jij je bezig houden met al het interne transport vanuit de afdeling logistiek naar de productieafdelingen. Jij gaat er als heftruckchauffeur voor zorgen dat de machines in de productiehal bevoorraad blijven en de verwerkte rollen naar het tussenmagazijn gaan. Op je scherm verschijnt een opdracht, je scant het product en brengt deze naar de machine, tussenmagazijn of retour logistiekmagazijn, je scant de code opnieuw en jouw taak is volbracht. Orders van machines naar het tussenmagazijn verplaats je zonder digitale instructie. Op deze manier werk jij je door alle orders heen en zorg jij dat het interne transport vlekkeloos verloopt.

Wat wij bieden

 • Een leuke functie binnen een groeiend bedrijf
  - Salaris volgens cao Kartoflex
  - Kans op een vaste baan
  - Goede werksfeer
  - Zelfstandigheid

Wat wij vragen

 • Geldig heftruckcertificaat
  - Enthousiast, gemotiveerd en een echte aanpakker
  - Woonachtig in de regio Zaltbommel, Tiel, Geldermalsen, Culemborg of Leerdam
  - Fulltime beschikbaar (36-urige werkweek)

Over het bedrijf

Onze klant is actief in het volledige productieproces van plastic verpakkingen en folies. De verpakkingsconcepten worden ontwikkeld voor de food, non-food en verpakkingsgroothandel. Ondertussen zijn zij dan ook een grote speler op de markt. De eigen werklocatie is Geldermalsen.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft vertrouwen in onze werkwijze, zodoende besteden zij het wervingsproces aan ons uit. Zo zullen de eerste gesprekken dan ook bij ons in Gorinchem op de vestiging plaatsvinden. We gaan een persoonlijk gesprek aan, hierin bespreken we je wensen, ambities, de functie en het bedrijf zodat van beide kanten het verhaal duidelijk en eerlijk is.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze partner, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Snel via WhatsApp reageren? Dat kan: 06-19221566. Mailen kan ook: Ilseschaafsma@werktalent.com

Deel via social media:

Ilse Schaafsma

Ilse Schaafsma

06-19 22 15 66
ilseschaafsma@werktalent.com

WhatsApp Ilse Schaafsma      Ga naar instagram van Ilse Schaafsma


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent