Technische regelneef: Production engineer!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Gave regelfunctie met een breed takenpakket. Beeld je even in: een hagelnieuw bedrijfspand, een directeur die tijdens de lunchpauze zelf gewoon de tafel dekt, een fantastisch product en een functie midden in de organisatie! Jij zorgt ervoor dat alle klanten goed bediend worden. Je werkzaamheden beginnen bij de leverancier. Je zorgt dat alles tijdig en correct wordt geleverd en verliest de kwaliteit nooit uit het oog. De productie vindt voornamelijk extern plaats dus je hebt hierin een echte coördinerende/ aansturende rol.

Naast het aansturen van de productie en de leveranciers beheer jij de technische tekeningen (en pas je deze waar nodig aan). Uiteindelijk is het jouw taak om de technische producten zo efficiënt, goed en goedkoop mogelijk van de leverancier bij de klant te krijgen. Qua positie sta je tussen de afdeling R&D, management, ontwikkeling, service en productie. Je kunt op elk niveau meepraten!

Wat wij bieden

Uitzicht op een fulltime, vast contract, werken in een nieuw bedrijfspand en een bedrijfscultuur waar respect, normen en waarden hoog in het vaandel staan!

Wat wij vragen

Je bent een echte regelneef en kunt meerdere ballen in de lucht houden. Je hebt een afgeronde opleiding MTS, HTS of Technische bedrijfskunde en kennis van 3D-tekeningen. Ervaring als bijvoorbeeld werkvoorbereider, tekenaar of projectleider / planner is mooi meegenomen. Je bent woonachtig in de regio Breda, Waalwijk, Oosterhout, Tilburg of omgeving.

Over het bedrijf

Onze klant is inmiddels alweer 10 jaar actief in kleine machines/ gereedschappen. Deze zijn gericht op veiligheid en bestaan uit werktuigbouwkundige elementen en een stuk elektronica. De apparatuur is op afstand uit te lezen en te besturen. Hoogwaardige techniek dus met een mooi stukje engineering eraan vast! De apparatuur wordt door het bedrijf zelf (deels) gebouwd, ontworpen, onderhouden en geplaatst.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent