Koud he?! Monteur BINNENDIENST medische apparatuur!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2600,- per maand
Direct naar:
Leuke binnendienst functie met een zeer gevarieerd takenpakket! Licht technisch werk binnen een leuk team waar veel wordt gelachen en aandacht is voor elkaar.

Over de functie

Binnen een leuk team waar veel wordt gelachen verricht jij reparaties aan producten die van levensbelang kunnen zijn. Dit zijn licht technische apparaten, pompjes en producten die worden gebruikt binnen de zorg. De veelzijdigheid maakt het leuk, je werkzaamheden beginnen wanneer een product retour komt (dit kan een geleend óf een defect product zijn). Vervolgens ga je dit nakijken, desinfecteren, service verlenen en eventueel repareren.  

Wat wij bieden

Je bruto maandsalaris zal liggen tussen de € 2.000,- en € 2.600,- bruto per maand (afhankelijk van je kennis). Je komt direct in dienst bij de klant (dus geen uitzending/detachering) en hebt uitzicht op een fulltime vast contract. 

Wat wij vragen

Je hebt technische kennis (MBO niveau 2/3 niveau) en ervaring als bijvoorbeeld onderhoudsmonteur of in ieder geval basiskennis van elektro. Je vindt het niet erg om soms storingsdienst te draaien en bent nauwkeurig en zorgvuldig. Omdat het een binnendienstfunctie betreft is het fijn als je een beetje in de buurt van Tilburg woont (bijvoorbeeld Waalwijk, Den Bosch, Oosterhout).  

Over het bedrijf

Onze klant leent medische systemen uit en onderhoudt, repareert en controleert deze producten en apparaten. Omdat de zorgbranche stabiel stijgend is ligt er een mooie toekomst bomvol werk en nieuwe kansen voor dit bedrijf!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus! 

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent