Monteur dagdienst, gaaf team!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Als mechanisch monteur ben je werkzaam in een grote, professionele productieomgeving (verpakkingsindustrie). Binnen een fantastisch team (veel humor, en een echt 'wij gevoel' en dorpse mentaliteit) ga jij aan de slag. Je gaat machines ombouwen, lost storingen op, bouwt matrijzen in- en uit en pleegt onderhoud. 
 

Wat wij bieden

Een mooi, groot bedrijf met een dorpse nuchterheid. Veel doorgroeimogelijkheden (en dit gaat verder dan loze beloftes!), scholingskansen, fulltime vaste baan en een sterke bedrijfsnaam. Het salaris bedraagt maximaal € 2.600,- bruto per maand.
 

Wat wij vragen

Je hebt een technisch diploma, beschikt eventueel over wat mechanische sleutelervaring en draait je hand niet om voor hard werken! De functie kan soms fysiek best zwaar zijn maar op zijn tijd een geintje, hulp van betrokken collega's en goede arbeidsvoorwaarden maken dit absoluut draaglijk!;). Het is belangrijk dat je uit de regio Waalwijk, Tilburg, Breda of Oosterhout komt of in ieder geval op maximaal 30 minuten vanaf Tilburg.

Over het bedrijf

Een groot, professioneel bedrijf met vestigingen over heel de wereld. Veel aandacht voor ontwikkeling, team gevoel, veiligheid en een platte structuur. Iedereen is hier gelijk!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! Achter deze vacature zit een recruiter met een achtergrond in de techniek én bijna 8 jaar ervaring, kom maar op met je vragen dus! 

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent