Gezocht: luie monteur!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Even voorstellen! Mijn naam is Wytse van der Woning, werkzaam binnen WerkTalent Tilburg. Met 8 jaar ervaring in lokale bemiddeling van techneuten, zelf een technische achtergrond én specialisatie in bemiddeling naar vaste banen denk ik zeker wat voor jou te kunnen betekenen. Hier geen detachering of uitzending maar gelijk op contract bij je nieuwe werkgever. Met inmiddels een klantenbestand van honderden bedrijven in de buurt van Breda/Tilburg ga ik graag voor jou aan de slag. Aan de hand van een CV en/of persoonlijk gesprek gaan we samen bekijken waar jouw wensen (en kansen) liggen waarna ik ga rondbellen om voor jou gesprekken te regelen bij de klant.

Het enige wat jij hoeft te doen is achterover leunen en kennismakingsgesprekken te voeren, net zolang totdat we samen die droombaan te pakken hebben!

Wat wij bieden

Direct een fulltime vaste baan bij 1 van onze klanten! Uiteraard krijg je een zo hoog mogelijk salaris en kunnen wij de onderhandeling voor jou doen. Droombanen waar we het over kunnen hebben zijn assemblage monteur, service monteur, storingsmonteur of monteur technische dienst. Ook zijn er mogelijkheden als je wilt tekenen, engineeren of de sales in wilt.

Wat wij vragen

Een technisch diploma en woonachtig in de regio Breda, Den Bosch, Tilburg of Waalwijk, meer heb ik niet nodig! Werkervaring mag maar is niet noodzakelijk.

Over het bedrijf

Stel, je bent een monteur met LTS/MTS Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek. Je zoekt een nieuwe, vast (start)functie maar je ziet door de bomen het bos niet meer.. Welk bureau, bedrijf of recruiter ga je benaderen en of op welke vacature reageer je?

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen/appen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen of appen! 

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent