Machine operator

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Giessen
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Als ervaren machineoperator ga je op basis van grote orders diverse productiemachines afstellen en bedienen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit-controle van de eindproducten. Deze verpak je ook en maak je gereed voor verzending. Samen met je collega's zorg je ervoor dat er grote orders klaar staan voor verzending.

De werkzaamheden worden verricht in een 3-ploegen systeem. Je hebt een werkweek van 37,5 uur per week.

Wat wij bieden

In deze functie bieden wij
- Na een minimale periode van 6 maanden via WerkTalent krijg je bij gebleken geschiktheid een contract aangeboden voor onbepaalde tijd
- Een fulltime functie bij een fantastisch bedrijf
- Schoon en mooi werk
- Een goed salaris met uitzicht op vast dienstverband
- Werkkleding van het bedrijf

Wat wij vragen

Voor deze functie vragen wij
-Ervaring als machineoperator
-Beschikken over eigen vervoer. In verband met de ploegen is het reizen met openbaar vervoer niet mogelijk.

Over het bedrijf

Onze klant is een bijzonder gewaardeerd bedrijf in de regio en omstreken! Zij zijn actief in het volledige productieproces van plastic verpakkingen en folies. De verpakkingsconcepten worden ontwikkeld voor de tuinbouw, food, non-food en verpakkingsgroothandel. Ondertussen zijn zij dan ook een grote speler op de markt. De eigen vestigingen zijn in Genderen en Giessen, dit is in de Omgeving van Waalwijk, Den Bosch, Breda en Tilburg.
Voor deze functie ben je werkzaam op de vestiging in Giessen.

Solliciteren

De werving is uitbesteed aan WerkTalent Altena, de eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar bovenal jouw wensen en ambities. Als de match er van beide kanten is, stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever.

Bij interesse ontvangen we graag een cv en motivatiebrief. Mocht je nog vragen hebben dan mag je mailen naar marjoleinexel@werktalent.com of bellen naar 06-13265290.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent