Ervaren planner / spin in het web!

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Elst
Salaris € 3400,- per maand
Direct naar:
Ben jij een duizendpoot en heb je ervaring met planningswerk (chauffeursritten inplannen)? Ben je iemand die het best tot zijn recht komt in een hectische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Reageer dan snel!

Over de functie

In de functie van planner ben je onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van chauffeurs. Je plant hun ritten waarbij efficiency uiteraard belangrijk is. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de volledige verhuurvloot (trucks worden verhuurd) en regel je alles wat daar bij komt kijken! Je bent tevens verantwoordelijk voor het bijhouden van onderhoud / keuringen en de administratie. Je bent de "spin in het web" in het bedrijf en houdt makkelijk het overzicht. Het is een full time baan met een gemiddelde werkweek van 45 uur.

Wat wij bieden

Buiten de kans om te werken in een mooi bedrijf, bieden wij:
- Salaris rond de € 3.200,- / € 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
- De kans om te werken in een mooi en goed georganiseerd bedrijf;
- De ruimte om jezelf te ontwikkelen;
- Fulltime vaste baan;
- Een verantwoordelijke functie met veel uitdaging.

Wat wij vragen

Naast een enthousiaste en gemotiveerde instelling, vragen wij:
- Mbo+/hbo werk- en denkniveau;
- Ervaring in de functie van transport planner;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Flexibiliteit;
- Stressbestendig.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf in de automotive (gericht op trucks) en is gevestigd in de regio Arnhem-Nijmegen. Behalve dat het bedrijf beschikt over diverse moderne werkplaatsen, heeft onze opdrachtgever ook een prachtig kantorencomplex waar o.a. de centrale administratie is gehuisvest.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent