Planner gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Barendrecht
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Als planner ben je verantwoordelijk voor het plannen van de inzet van zo'n 80 kandidaten uit jouw regio, vanuit de vestiging uit Barendrecht. Je plant de inzet van de medewerkers zo effectief en efficient mogelijk. Je houdt hierbij rekening met specialismen, teamsamenstelling, speciale afspraken, ziekte en verlof. Verder zorg je voor een correcte administratieve verwerking van de plangegevens en urengegevens.
 

Wat wij bieden

Naast een leuke, afwisselende functie binnen één van de grootste werkgevers ter wereld waardeert onze opdrachtgever jouw prestaties en bieden zij je veel kansen. Daarnaast kun je rekenen op:

- Een jaarsalaris tussen de € 27.464 en € 39.120 Incl. 8,4 vakantietoeslag, o.b.v. een 40- urige werkweek;
- Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling oftewel een fulltime baan met veel toekomstperspectief;
- 25 vakantiedagen;
- Reiskostenvergoeding;
- Flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden, af te stemmen op je persoonlijke wensen;
- Een goed pensioen;
- Vast werk.
 
 

Wat wij vragen

Je kan je snel aanpassen aan een dynamische organisatie en je weet daardoor snel de juiste mensen op de juiste plekken in te plannen. 

- Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht en omgeving;
- Je bent in het bezit van een afgeronde MBO diploma
- Je hebt kennis van MS office, met name Excel
- Ervaring met personeelsplanning
- Zeer goede communicatieve vaardigheden
- Bewezen in staat bent om accuraat te werken
 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is één van de grootste werkgevers ter wereld en biedt volop mogelijkheden aan personeel om zichzelf verder te ontwikkelen. Zij plannen dagelijks personeel in voor verschillende locaties in Nederland. Het is daarom fijn als jij al enige ervaring hebt als personeelsplanner.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0644846527.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent