Wij zijn op zoek naar een Assistent Hovenier!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2050,- per maand

Functie omschrijving

.Als assistent hovenier assisteer je in alle voorkomende hovenierswerkzaamheden op het gebied van zowel onderhoud als aanleg. Denk hierbij aan het ondersteunen bij:

plantwerk, straatwerk, vlonder bouwen, tuinverblijven maken, onderhouden van plantsoenen, perken, gazons en waterpartijen en vele andere werkzaamheden.Wat wij bieden

Onze opdrachtgever weet wat ze van hun personeelsleden vragen en beseffen dan ook dat hier wat tegenover moet staan. Naast een goed salaris bieden zij ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

-Een volledig pakket werkkleding en PBM’s;
-Uitstekende sfeer onder het personeel;
-Vast werk op Full-time basis;
-Salaris is volledig afhankelijk van niveau, ervaring en leeftijd;
-Kans om je verder te ontwikkelen.

Wat wij vragen

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je niet veel nodig:

-Je bent woonachtig in de regio Zuidplas, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en omgeving;
-Je bent in het bezit van een MBO diploma Hovenier of soortgelijke richting;
-Je bent gemotiveerd, je hebt passie voor groenwerk en enige ervaring in de groenvoorziening;
-Je bent fulltime beschikbaar en je beschikt over eigen vervoer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een professioneel hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, tuininrichting en tuindesign. Hier gaan groene vingers en creativiteit samen en dat vinden hun opdrachtgevers een zeer sterk punt.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent