Onderhoudsmonteur ketelinstallaties

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Ede
Salaris € 2350,- per maand

Functie omschrijving

Als onderhoudsmonteur ketelinstallaties ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en het verhelpen van storingen bij ketelinstallaties op verschillende locaties. Samen met je collega ga je op pad om ketels bij bedrijven te inspecteren. Bij sprake van gebreken ben je in staat om de ketel te demonteren en in de werkplaats onderhoud te plegen. Het is een zeer afwisselende en uitdagende functie waarbij jij het visitekaartje bent van het bedrijf.

Wat wij bieden

  • Een fulltime vaste baan;
    - Een werkweek van 38 uur waarbij je de vrijdag middag vrij bent;
    - De mogelijkheid om te leren;
    - Salaris van ongeveer € 2.350,- afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wat wij vragen

Naast enige ervaring/affiniteit in de richting van onderhoudsmonteur, ben je:
- Klantvriendelijk;
- Bereid om cursussen te volgen;
- Een echte aanpakker, ook bereid om incidenteel in het weekend te werken;
- Nauwkeurig.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een van de oudste Stoomketelbedrijven van Nederland. Al meer dan 100 jaar bouwen, reviseren en verkopen ze industriële stoomketelinstallaties. Naast de verhuur en verkoop richten ze zich ook op het onderhoud van stoomketelinstallaties. Ze beschikken over een groep vakbekwame en goed opgeleide technici die de onderhoudswerkzaamheden van A tot Z beheersen.

Door haar hoogwaardige kwaliteit en innovatieve werkwijze zijn ze de laatste tijd hard gegroeid. Ook internationaal wordt er flink aan de weg getimmerd.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Als je vragen hebt of twijfelt, dan kun je altijd even bellen / appen naar tel: 06-45205394 of mailen naar: tijmenvanbaalen@werktalent.com. Gesprekken kunnen we eventueel ook gewoon in de avond inplannen!

Deel via social media:

Tijmen van Baalen

Tijmen van Baalen

0645205394
tijmenvanbaalen@werktalent.com

WhatsApp Tijmen van Baalen      Ga naar instagram van Tijmen van Baalen


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent