Vaste baan Planner!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Een veelzijdige functie waarin je, voornamelijk door veelvuldig telefonisch contact een bijdrage levert aan de activiteiten op de centrale planningsafdeling van onze opdrachtgever. Je vindt het leuk om zowel contacten met de service engineers als met de klanten te onderhouden. Je maakt klantafspraken voor orders die nog niet zijn ingepland. Je verwerkt escalaties, her-planningen en afmeldingen en onderhoud nauwe contacten met de engineers indien er afwijkingen dreigen te ontstaan.

Wat wij bieden

We bieden je een afwisselende baan bij een groeiende, informele organisatie met toonaangevende klanten. Je werkt samen met enthousiaste collega's in een hecht team waarin je alle ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling.

Voor al dat werken krijg jij een passende beloning:

-Uitgebreide opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden
-Winstdelingsregeling
-Fulltime
-Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
-Goede pensioenvoorzieningen
-Salaris tussen de € 2.100 en 2.350 op basis van 40 uur
-Je mag 32 uur werken, zodat je voldoende privé tijd over hebt

Wat wij vragen

Paar vragen:

- Heb jij een servicegerichte instelling?
- communiceer je gemakkelijk?
- Sta je stevig in je schoenen
- Ben je stressbestendig?
- Heb je minimaal MBO werk- en denkniveau?
- Heb je ruime ervaring met klantcontact?
- Heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift?
- Woon je de buurt van Utrecht, IJsselstein?

 

Over het bedrijf

Toen de eigenaar van dit bedrijf als jongen op de boerderij woonde, viel hij maar weinig op. Met zijn laarzen in de klei en dromerige blik, was hij voor de buitenwereld niet meteen een topondernemer in spe. Maar in plaats van zich daarbij neer te leggen, zette hij alles op alles om het tegendeel te bewijzen. En met groot succes.

Bij dit bedrijf zijn de medewerkers mensen met karakter, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen. Zij zorgen voor het persoonlijke contact. Als collega maak jij het verschil en draag je bij aan het succes van de organisatie. Het gaat het ons niet alleen om jouw prestaties voor onze klanten, je krijgt ook volop de ruimte om jouw ambities te verwezenlijken en je te blijven ontwikkelen om het beste uit jezelf te halen.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Heb je geen cv paraat of niet bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match.
Mail naar: tomvanderlugt@fcutrechtatwork.nl of bel 06 - 44 52 47 90

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent