Administratief medewerker (parttime)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Door groei en ontwikkeling binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. In deze functie werk je nauw samen met de planner, je denkt mee over de beste routes, de personeelsbezetting en zorgt voor een kloppend dossier.

Daarnaast:
• Plan je uitzendkrachten van WerkTalent in;
• Zorg je voor de juiste urenregistratie;
• Ontzorg je de collega's waar je kan.

Deze functie is ontstaan door groei, ontwikkelingen en wisselingen binnen ons bedrijf. De functie is daarom nog niet helemaal ingericht en aan jou de taak dit te gaan doen! Ben je financieel goed onderlegd? Mooi! Dan richten we de functie meer die kant op. Ben je commercieel goed onderlegd? Dan kijken we wat daar de mogelijkheden in zijn. Je hebt dus zelf de touwtjes in handen, zolang je maar een administratieve ster bent!

Wat wij bieden

Wij zijn een ambitieuze, ontwikkelende en leuke organisatie. Een aantal jaar geleden zijn wij een commerciële weg in gegaan en los van de gemeenten te komen staan maar de gemoedelijke sfeer, de open bedrijfscultuur en informele sfeer is absoluut nog bij ons terug te vinden.

Wij vinden het belangrijk om een team te zijn, samen te lunchen en op vrijdag het weekend in te luiden. Dus aan een goede werksfeer geen gebrek! Er zijn ook een aantal harde feiten waar welke wij je graag bieden:

• Goed startsalaris tussen €1.800 en €2.300 bruto per maand;
• 25 vakantiedagen;
• Bedrijfseigen cao;
• Bij gebleken geschiktheid een contract voor onbepaalde tijd;
• Flexibele werktijden;
• Doorgroei - en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wat wij vragen

Natuurlijk kan jij verbanden leggen, werk je nauwkeurig en kan je logische routes maken. Je houdt het overzicht en werkt heel secuur. Het zou zonde zijn als de chauffeur 30 kilometer om moet rijden en dus niet op tijd thuis is voor het eten!

Ook vragen wij:
• Minimaal MBO niveau 4 werk - en denkniveau;
• Parttime beschikbaarheid, 20 tot 24 uur verdeeld over 4 a 5 dagen.
• Enige ervaring in een soortgelijke, administratieve functie.

Over het bedrijf

Wij zijn de plaatselijke reinigingsdienst en zijn verantwoordelijk voor de afvalverwerking voor de gemeenten Gorinchem, Leerdam Hardinxveld-Giessendam, Molenwaard, Giessenlanden en Zederik. Midden in het land dus (driehoek Rotterdam, Tilburg, Utrecht).

Met de recentelijke ontwikkelingen en samenvoegingen van gemeenten in de regio is het nu onze beurt om weer door te groeien en te ontwikkelen. Zo zijn bepaalde collega's doorgegroeid naar andere afdelingen, zijn er nieuwe afdelingen en projecten opgezet en zorgen wij dat wij de schakel zijn bij verschillende partijen.

Solliciteren

Al jarenlang is WerkTalent de vaste partner op het gebied van personeel. De eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn, hierin bespreken we de organisatie en de functie.

Als de match er is, stellen we je met veel plezier voor en begeleiden we de procedure.

Wil je meer info of alles weten over de functie? Bel, mail of stuur even een appje: 06-19034538 | floortjedevalk@werktalent.com

Deel via social media:

Floortje de Valk

Floortje de Valk

06-19 03 45 38
floortjedevalk@werktalent.com

WhatsApp Floortje de Valk      Ga naar instagram van Floortje de Valk


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent