machinaal houtbewerker / operator, vaste baan!

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 2000,- per maand

Functie omschrijving

Als fulltime operator machinale houtbewerking bedien je onze professionele hout- en/of plaatbewerkingsmachines. Je stelt de machines in, waar nodig monteer je beitelblokken of zagen en je regelt de aanvoersnelheid. Je zorgt er voor dat het eindproduct precies is zoals onze klanten wensen. Dit doe je met oog voor precisie en respect voor de machine waar je mee werkt. Je houdt je werkomgeving opgeruimd en let uiteraard goed op de veiligheid. Kortom: je bent een echte vakman!
 
Het door jou bewerkte hout of plaatmateriaal gaat naar onze klanten die hier een mooi eindproduct van maken. Dit kan van alles zijn; van dakkapellen tot tuinhuisjes, van pallets tot meubels. Indirect werk jij dus mee aan de mooiste creaties!
 
 

Wat wij bieden

Onze relatie biedt een prettige werksfeer met ervaren en gemotiveerde collega’s, arbeidsvoorwaarden conform CAO en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen. Ook zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden. Daarnaast kun je denken aan andere voordelen zoals collectiviteitskorting op verzekeringen.   
 

Wat wij vragen

Bij voorkeur heb je een opleiding en ervaring als (industrieel) machinaal houtbewerker (of timmerman) en woon je in de omgeving van Zwijndrecht. Heb je ervaring als operator / productiemedewerker / timmerman in een andere branche, maar heb je wel een sterke affiniteit met hout- en plaatmateriaal? Ook dan zijn er mogelijkheden!   
 
 

Over het bedrijf

Onze relatie is een toonaangevend familiebedrijf met een rijke historie en een mooie toekomst. Zij leveren duurzaam geproduceerd hout, plaatmateriaal, prefab-timmerwerk en bouwmateriaal aan de handel, bouw, winkelketens (formules) en industrie. Loyaliteit, leverbetrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn kernwaarden die we hoog in het vaandel hebben staan.Ze geven hun klanten de zekerheid van totaaloplossingen. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Dordrecht of Rotterdam

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de gestelde eisen, dan zien we je c.v. graag tegemoet!

Deel via social media:

Jacqueline Dam

Jacqueline Dam

06-44 34 19 70
jacquelinedam@werktalent.com

WhatsApp Jacqueline Dam     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent