meewerkend voorman / logistiek teamleider gezocht, vaste baan!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Zwijndrecht
Salaris € 2400,- per maand

Functie omschrijving

Voor een zeer sociaal en goed lopend vleesverwerkend bedrijf in Zwijndrecht zoeken wij een meewerkend voorman/teamleider logistiek die de logistiek medewerkers aanstuurd en meewerkt waar nodig. Je bent pro-actief, hebt ervaring opgedaan als leidinggevend magazijnmedewerker / teamleider / productieleider in een industriële omgeving en bent per direct fulltime beschikbaar.

Wat wij bieden

Bij gebleken geschiktheid in dienst bij het bedrijf, waar goede doorgroeimogelijkheden zijn.

Wat wij vragen

Je bent per direct beschikbaar en hebt enige jaren werkervaring als meewerkend voorman in een productie-omgeving. Je kunt goed tegen een koude omgeving en hebt geen moeite met vleesverwerking. Je bent bekend met HACCP en met hygiënisch werken. Je hebt voldoende technisch inzicht om simpele technische problemen op te lossen. Je kunt een sluitende (personeels)planning maken en weet machines en transportmiddelen optimaal in te zetten.

Over het bedrijf

Onze relatie is een toonaangevend bedrijf in de vleesverwerkende industrie en kan een aantal zeer vooraanstaande bedrijven tot haar klantenkring rekenen. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit bijvoorbeeld Rotterdam en Dordrecht.

Solliciteren

Herken je jezelf in bovenstaand profiel, ben je ervaren op het gebied van leidinggeven in een productie-omgeving en voldoe je aan de gestelde eisen, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Deel via social media:

Jacqueline Dam

Jacqueline Dam

06-44 34 19 70
jacquelinedam@werktalent.com

WhatsApp Jacqueline Dam     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent