Sportieve Inkoper gezocht

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Jij maakt er samen met je collega's een ‘sport’ van om in te kopen tegen de beste condities en bij te dragen aan het groeiende bedrijfsresultaat van onze opdrachtgever. Je stelt inkooporders op, stuurt deze door en bent verantwoordelijk voor de leverdatum, condities en de compleetheid van de leveringen. Als junior inkoper ben je communicatief vaardig, weet je snel te schakelen en ga je zelfstandig en nauwkeurig te werk.

Wat wij bieden

Wat wij bieden:

- Een goed salaris (afhankelijk van opleidingsniveau en leeftijd)
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
- Mooie startersfunctie waar persoonlijke ontwikkeling mogelijk is 
- Werken voor een van de marktleiders in de staalindustrie
- Direct in vast dienstverband
- Een moderne en professionele werkomgeving

Wat wij vragen

Wat wij vragen:

- Fulltime beschikbaar per uiterlijk 01-04-2019
- Bij voorkeur beschik je over een afgeronde opleiding op minimaal MBO4 niveau in de richting Internationale Groothandel, commercie of soortgelijke
- Woonachtig op max 30 km van Oosterhout 
- Ervaring als junior inkoper is een pré, net als kennis van NEVI en spreken/schrijven van de Duitse taal
 

Over het bedrijf

In Oosterhout, tussen Tilburg en Breda, vind je onze opdrachtgever. Met 7 vestigingen in Duitsland en 2 in Nederland heeft onze opdrachtgever een marktaandeel van 35% in hun branche. Zij beschikken over een moderne bedrijfshal van ruim 50.000 m2 voor de opslag en bewerking van stalen balken, kokers en staf materiaal. Zij leveren staalproducten aan afnemers en bedrijven in de bouwwereld en industrie door heel Europa.

Solliciteren

Solliciteren: WerkTalent Tilburg verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Is er de klik? stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever.

Wil je meer informatie over de vacature? Of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail of app naar : 06–13996027 of klik op de solliciteer knop hieronder.

Deel via social media:

Pieter Kuijpens

Pieter Kuijpens

06-13996027
pieterkuijpens@werktalent.com

WhatsApp Pieter Kuijpens      Ga naar instagram van Pieter Kuijpens


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent