Administratieve topper gezocht met commerciële skills

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Oosterhout
Salaris € 2400,- per maand

Functie omschrijving

Als Administratief Commercieel Medewerker ben je de steun en toeverlaat van de accountmanagers en sales managers in de breedste zin van het woord. 

Je werkt offertes uit en verwerkt eventuele klachten in het CRM systeem (SAP). Daarnaast zorg je dat de complete order (tekeningen en correspondentie) verwerkt wordt in Sharepoint. 

Als een echte ondersteuner op het gebied van Sales zorg je er uiteraard ook voor dat je de verbinder bent tussen de verschillende afdelingen zodat de order kan worden omgezet naar het product voor de klant.

Wat wij bieden

Wat bieden wij?

- Zelfstandige functie waarin je veel kan kennis kan opdoen
- Direct in vast dienstverband bij onze opdrachtgever
- Professionele organisatie met doorgroeimogelijkheden
- Uitstekend salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
- Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie

Wat wij vragen

Wie zoeken wij?

Je hebt al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en toe aan een volgende stap in je carrière en bereid om te leren.

- Minimaal afgeronde MBO-4 opleiding
- Enige ervaring als administratief medewerker
- Kennis van Microsoft Office en SAP
- Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Je komt te werken als binnendienst medewerker bij een van de meest moderne snijbedrijven van Nederland. Ze vervaardigen hoogwaardige metalen producten op maatwerk. Ze willen naast leverancier voor hun klanten een echte partner zijn die niet alleen producten levert maar ook advies en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Ze zijn gevestigd in Oosterhout, tussen Tilburg en Breda.

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er de klik? stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever. Wil je meer informatie over de vacature? Of ben je zo enthousiast en wil je direct reageren? Dat kan! Bel, mail of stuur een app: 06–13996027. Wil je direct solliciteren? Klik op de solliciteer knop hieronder.

Deel via social media:

Pieter Kuijpens

Pieter Kuijpens

06-13996027
pieterkuijpens@werktalent.com

WhatsApp Pieter Kuijpens      Ga naar instagram van Pieter Kuijpens


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent