Assemblage Monteur Trilblokken

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Sliedrecht
Salaris € 2400,- per maand

Functie omschrijving

Het doel van de functie is het monteren van hydraulische trilblokken volgens de schriftelijke instructies in de werkplaatsmap, de standaard voorschriften en/of de mondelinge instructies van de Meewerkend Voorman. En dit zodanig dat de producten binnen de vastgestelde afspraken en tijdslimieten aan de klanten geleverd kunnen worden.
Hierin ben je verantwoordelijk voor het assembleren van hydraulische trilblokken en klemmen a.d.h.v. de werkplaatsmap om zo te voldoen aan de wensen van de klant. Daarnaast het trilblok dusdanig assembleren dat de tester direct kan gaan testen zonder nog allerlei werkzaamheden uit te hoeven voeren. En uiteraard het zorgdragen voor het naleven van de veiligheidsvoorschriften zodat er veilig gewerkt kan worden.

Wat wij bieden

  • Werken in een dynamische omgeving met een open, informeel karakter.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Voldoende kansen om jezelf te ontplooien.
Vast werk
Fulltime baan

Wat wij vragen

Wij zoeken een enthousiaste medewerker die open staat voor een nieuwe uitdaging. Zelfstandigheid, flexibiliteit, oog voor detail en een hoog kwaliteitsbesef vinden wij belangrijke persoonlijke eigenschappen voor een succesvolle vervulling van deze functie.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde MBO-opleiding, richting Werktuigkunde niv. 4.
  • Je hebt kennis van hydraulische en elektrische systemen.

Lasvaardigheden (booglassen en CO-2) en vaardigheden op het gebied van / met autogeen snij apparatuur.
Probleemoplossend denken en zelfstandig kunnen werken is voor jou geen probleem. Daarnaast ben je accuraat, flexibel en bereid tot overwerk. En natuurlijk lever je een bijdrage aan een goede teamgeest en werksfeer.

 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gezonde, financieel daadkrachtige en sterk groeiende internationale organisatie met een no nonsense mentaliteit. Ze ontwikkelen, produceren en leveren wereldwijd hydraulische trilblokken, aggregaten en hei- en boorstellingen. Het bedrijf is gelegen in Sliedrecht en is gemakkelijk te bereiken vanaf Rotterdam, Dordrecht en Ridderkerk.

Solliciteren

Ben je enthousiast geraakt? Mail dan je C.V. naar lonnekemuller@werktalent.com

Deel via social media:

Lonneke Muller

Lonneke Muller

078 – 611 92 92 
lonnekemuller@werktalent.com

WhatsApp Lonneke Muller   


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent