Distributiechauffeur met rijbewijs C(E)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Mijdrecht
Salaris € 2100,- per maand

Functie omschrijving

Je functie is dat jij een echte vrachtwagenchauffeur bent. Die helpt bij het laden en lossen van jou eigen vrachtwagen. jij brengt de producten van locatie naar locatie. Jij bent wekelijks te vinden op de weg en in het weekend ben je lekker vrij!

Wat wij bieden

 • Full time baan Vast Contract
  - Doorgroeimogelijkheden
  - Een mooi salaris volgens het CAO plus extra
  - Mogelijkheid 4 dagen werken
  - Mogelijkheid niet in het weekend werken
  - Een goed onderhouden vrachtwagen
  - Zelfstandig/ sociaal/ gemotiveerd
   

Wat wij vragen

 • In het bezit van een rijbewijs B C en eventueel E
  - Bezit van ADR Certificaat
  - Ervaring in het Distributievak is een pre
  - Beheerst de Nederlandse taalZelfstandig/ sociaal/ gemotiveerd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in Mijdrecht is gespecialiseerd distributievervoerder. Samen met onze chauffeurs willen wij klanten ontzorgen door een compleet, kwalitatief hoogstaand en gepersonaliseerd logistiek dienstenpakket aan te bieden. Wij doen dit met nationale distributie in eigen beheer, warehousing, Value Addded Logistics en internationaal groupagevervoer via een samenwerkingsverband.
De bedrijfscultuur binnen onze opdrachtgever kenmerkt zich door ‘hands-on’ mentaliteit en resultaatgerichtheid. Informeel en met korte communicatielijnen. Medewerkers spelen binnen de organisatie een centrale rol. Zij dragen in belangrijke mate bij aan de kwaliteit van de dienstverlening en daarmee aan het succes van het bedrijf.

Solliciteren

Als je net zo enthousiast bent geworden over deze functie als wij dan komen wij graag met jou in contact. Heb je geen cv bij de hand, aarzel dan niet om gelijk te reageren of te bellen naar 06-30 30 89 61! Bij ons sta jij centraal en dan kijken we gezamenlijk naar de match

Deel via social media:

Bryan van Wagtendonk

Bryan van Wagtendonk

06-30 30 89 61
bryanvanwagtendonk@fcutrechtatwork.nl

WhatsApp Bryan van Wagtendonk     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent