Servicemonteur salaris tot € 3.500,00

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Boxmeer
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als buitendienst servicemonteur stap je iedere dag in jouw bedrijfsauto om naar klanten te gaan in jouw werkgebied. Bij de klanten zorg je voor het onderhoud en ga je storingen verhelpen en oplossen.
Voorkomende werkzaamheden zijn o.a.

-Het op locatie verrichten van het onderhoud en het oplossen van storingen;
-Het uitvoeren van controles en checks;
-Het controleren en bijhouden van jouw toolbox/kit;
-Het bestellen van materialen en gereedschappen;
-Het bijhouden van de klantgegevens en administratie.
 
De functie is voor onbepaalde tijd en in overleg wordt bepaald of jij in eerste instantie op uitzendbasis zal gaan werken of dat het bedrijf jou direct zelf een contract aanbiedt.

Wij zoeken voor diverse locaties in Nederland geschikte kandidaten, zoals regio Almere, regio Utrecht, regio Amsterdam, regio Amersfoort, regio Haarlem.

Kernwoorden: servicetechnicus, monteur buitendienst, elektrotechnisch monteur, servicemonteur, onderhoudsmonteur, technische dienst, elektrotechniek,automonteur.
 

Wat wij bieden


-Prachtige onderneming die jarenlang een stabiele en betrouwbare naam heeft opgebouwd;
-Een mooi salaris tot € 3.500,00 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring;
-Eigen rayon;
-Bedrijfswagen.

Wat wij vragen


-Technische MBO diploma niveau 2, 3 of 4;
-Ervaring binnen de techniek zoals bijvoorbeeld onderhoudsmonteur, automonteur, servicemonteur, monteur buitendienst e.d.
-Je bent fulltime beschikbaar;
-Je bent verzorgd en klantvriendelijk.

Over het bedrijf

Voor deze technische onderneming zijn landelijk veel servicemonteurs buitendienst actief binnen hun eigen rayon. Het bedrijf is producent en leverancier van diverse technische apparatuur en technische systemen. De klanten van het bedrijf zijn erg te spreken over de klantvriendelijke, professionele en servicegerichte houding van de servicemonteurs.

Solliciteren

Is deze functie helemaal iets voor jou? Ga dan als volgt te werk:
1. Schrijf een korte motivatiebrief (=verplicht) waarin helder naar voren komt waarom jij voor deze functie de meest geschikte kandidaat bent.
2. Zorg voor een recent bijgewerkt CV waarin jij duidelijk de werkperiodes (inclusief datum) aangeeft en tevens een korte opsomming geeft van de verrichte werkzaamheden.
3. Stuur beide bestanden naar ons op via de solliciteer button en bij interesse vanuit onze kant nemen wij direct contact met je op.

Deel via social media:

Ab Kettenis

Ab Kettenis

088 – 99 88 736
abkettenis@werktalent.com

WhatsApp Ab Kettenis     


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent