HR Administrator/ Office Assistant

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Giessen
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving


Als HR Administator heb je een veelzijdige functie. Zo ben je het eerste contact voor jouw collega's op HR-gebied. Denk hierbij aan:

- Verwerken van de administratieve vastlegging; 
- Meedenken in wervingscampagnes;
- Meewerken aan een goede naleving van Arbo-, wet- en regelgeving.

Secretariële taken oppakken en het organiseren van personeelsfeesten- en bedrijfsuitjes hoort ook bij de werkzaamheden en gaat jou goed af. 

 

Wat wij bieden


- Een fulltime dienstverband functie (40 uur) in Giessen (32 uur is bespreekbaar);
- Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
- Uitdaging met veel mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
- Prettige werksfeer- en omgeving, aan alles is en wordt gedacht;
 

Wat wij vragen


Jij doet jouw werk met passie en door je accuraatheid zorg je voor een optimaal resultaat. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed en bij voorkeur heb je ruime ervaring met administratieve werkzaamheden en personeelszaken. 

Ook zijn de volgende kwaliteiten op jou van toepassing:
- minimaal afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur op HR/ administratief gebied;
- nauwkeurig kunnen werken;
- Ervaring in een dynamische sector is een pré.

Lijkt deze functie je op het lijf geschreven, maar voldoe je niet per se aan bovenstaande wensen? Laat dan ook van je horen, dan bekijken we samen de mogelijkheden! 

Over het bedrijf

Onze klant is een groot internationaal logistiek bedrijf, welke is uitgegroeid tot een grote speler op de Europese markt. De vacature staat open in Giessen. Regio Tilburg, Den Bosch en Breda. Werken bij deze klant betekent werken in een dynamische en moderne omgeving.

Solliciteren

De werving is uitbesteed aan WerkTalent Altena, de eerste gesprekken zullen dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar bovenal jouw wensen en ambities. Als de match er van beide kanten is, stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever. Bij interesse ontvangen we graag een cv en motivatiebrief. Mocht je nog vragen hebben dan mag je mailen naar sherastigter@werktalent.com of bellen naar 06-13249149.

Deel via social media:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent