Sleutelen aan machines: monteur dagdienst!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2600,- per maand

Functie omschrijving

Als mechanisch monteur dagdienst ben je werkzaam in een grote productieomgeving (verpakkingsindustrie). Op basis van jouw wensen en ervaring word je ingezet op een specifieke afdeling. Je gaat machines ombouwen, lost storingen op, bouwt matrijzen in- en uit en pleegt onderhoud. Je bent werkzaam binnen een leuk team met een lekkere dorpse, nuchtere mentaliteit.

Wat wij bieden

Een mooi, groot bedrijf met een dorpse nuchterheid. Veel doorgroeimogelijkheden (en dit gaat verder dan loze beloftes!), scholingskansen, een fulltime vaste baan en een sterke bedrijfsnaam. Het salaris bedraagt maximaal € 2.650,- bruto per maand. Je hebt 25 vakantie dagen, 13 ADV dagen, 8% vakantietoeslag, 5% eindejaarsuitkering én een flexibele winstdeling. Dit is nog buiten de standaard voorwaarden zoals reiskostenvergoeding, bedrijfsfitness, fietsplan en gezondheidsplan.

Wat wij vragen

Je hebt een technisch diploma, beschikt eventueel over wat mechanische sleutelervaring (bijvoorbeeld in de technische dienst of als mechanisch operator) en draait je hand niet om voor hard werken! De functie kan soms fysiek best zwaar zijn maar op zijn tijd een geintje, hulp van betrokken collega's en goede arbeidsvoorwaarden maken dit absoluut draaglijk!;). Het is belangrijk dat je uit de regio Waalwijk, Tilburg, Breda of Oosterhout komt of in ieder geval op maximaal 30 minuten vanaf Tilburg.

Over het bedrijf

Een cadeautje omdat je vader bent geworden of een handgeschreven welkomskaartje een week voordat je gaat starten? Bij dit bedrijf is dat vanzelfsprekend en wordt nog echt aandacht geschonken aan medewerkers. Onze klant is een stabiel, groot (maar zo voelt dat niet!) productiebedrijf actief in de verpakkingsindustrie. Het is er prettig werken binnen een informele omgeving. Er wordt geïnvesteerd in de mensen en veel werknemers zijn al lange tijd in dienst. Als je goed werk levert kun je alle kanten op en flink groeien!

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent