Koelmonteur gezocht! Salaris tot 3.500,-!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als koel monteur ben je lekker veel onderweg. Je bezoekt uiteenlopende klanten, klein en groot. Je plaatst installaties, sluit ze aan en integreert ze in de productiehal of andere installaties. Je stelt ze in bedrijf, test ze en in sommige gevallen pleeg je onderhoud of los je storingen op. Elke dag van jou als servicemonteur is anders!

Wat wij bieden

Een mooi, afwisselend product, stabiel en groeiend bedrijf, vast contract, auto van de zaak en een mooi salaris oplopend tot € 3.500,- bruto per maand.

Wat wij vragen

Je hebt je F-gassen certificaat (of STEK), bent flexibel ingesteld en fulltime beschikbaar. Ervaring is niet noodzakelijk, onze klant staat open voor zowel starters als ervaren krachten! Wel dien je woonachtig te zijn in de regio Tilburg, Waalwijk, Den Bosch, Breda of vergelijkbaar.

Over het bedrijf

Onze klant is actief in het leveren, onderhouden en repareren van koelinstallaties. Er is een grote verscheidenheid aan installaties, van klein tot groot en van simpel tot zeer complex. Ook de omgeving is steeds anders. Soms werk je aan een installatie bij een producent van levensmiddelen, de andere keer in een supermarkt of op een luchthaven.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent