Lassers gezocht!

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Kaatsheuvel
Salaris € 2800,- per maand

Functie omschrijving

• Als lasser / assemblage monteur houd je je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen van speciale voertuigen.
• Je start met een veelal kaal chassis en bouwt hier alle componenten op. Je sluit installaties aan, zet met de bovenloopkraan grote onderdelen op de wagen en monteert werktuigbouwkundige en elektrotechnische componenten.
• Omdat het maatwerk betreft kom je soms situaties tegen waarbij je zelf onderdelen moet lassen of vermaken. Ook het waterdicht lassen van aluminium en rvs tanks behoort tot de werkzaamheden.

Wat wij bieden

Het maximale salaris bedraagt € 2.800,- bruto per maand. Je werkt in dagdienst en hebt stabiele werktijden. Het betreft een vast werk (fulltime) met de mogelijkheid tot doorgroei (bijvoorbeeld leidinggevende of servicemonteur).

Wat wij vragen

• Voor onze klant is opleiding niet van belang. Wel dien je passie voor techniek te hebben en gaat jouw hart sneller kloppen van een leeg chassis, een tekening en een grote hoeveelheid componenten die hier op moeten worden gemonteerd.
• Buiten de technische montage dien je te kunnen lassen (Mig/Mag/Tig), dit is een harde eis en een proeflas zal onderdeel zijn van het selectieproces.
• Je bent woonachtig binnen een straal van 45min ten opzichte van Tilburg/Waalwijk. Je woont bijvoorbeeld in Breda, Raamsdonksveer, Dongen, Rijen, Den Bosch of vergelijkbaar.

Over het bedrijf

Onze klant is een producent van speciale voertuigen (op basis van vrachtwagenchassis). In kleine series worden klant specifieke wagens gebouwd en voorzien van (water)tanks, pneumatiek, hydraulische systemen, kranen, besturingen etc. Waar nodig las je onderdelen en wanneer de praktijk anders is dan de tekening denk je actief mee in aanpassingen.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent