Parttime Medewerker afdeling HR

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Almere
Salaris € 2650,- per maand
Direct naar:
Ben jij goed in de administratie op het gebied van personeelszaken? Beschik jij over relevante werkervaring als HR Medewerker? Dan komt WerkTalent Almere graag met jou in contact!

Over de functie

Heb jij administratieve ervaring opgedaan binnen een HR afdeling? Ben jij 32 of 40 uren per week beschikbaar? Dan kan je aan de slag met o.a. de volgende HR administratieve taken:

Het behandelen van binnengekomen sollicitaties, het bijhouden van het ziekteverzuim, het opstellen van de arbeidscontracten, het uitzetten van vacatures, het fungeren als aanspreekpunt voor uitzendorganisaties en w&s-bureaus, het beantwoorden van vragen van medewerkers, het bijhouden van het personeelshandboek, CAO wijzigingen, mutaties e.d.

Kom jij de collega’s op de HR afdeling versterken met jouw ervaring?

Deze vacature is niet geschikt voor kandidaten die geen praktische administratieve werkervaring hebben opgedaan binnen een afdeling HR/Personeelszaken.

Kernwoorden: Medewerker HR, HR Assistent, Assistent HR, Medewerker PZ, Personeelszaken, Medewerker Personeelszaken, Human Resource Medewerker.

Wat wij bieden


-Een mooi salaris tot € 2.650,00 euro bruto per maand, op basis van fulltime.
-Werken binnen een internationale marktleider;
-Commercieel gedreven collega’s;
-Parttime werken (32 uren per week) is mogelijk.
 
 

Wat wij vragen


-Afgeronde MBO niveau 4;
-Opleiding MBO 4 richting Personeelszaken/HR is wenselijk maar niet noodzakelijk;
-Relevante HR administratieve werkervaring (=noodzakelijk);
-Praktische werkervaring met administratieve HR software;
-Commercieel gedreven en positieve instelling;
- Je komt uit Almere of uit de directe omgeving zoals Lelystad, Zeewolde, Harderwijk, Huizen, Hilversum, Naarden, Bussum, Weesp, Muiden.
 
Deze vacature is niet geschikt voor kandidaten die geen praktische administratieve werkervaring hebben opgedaan binnen een afdeling HR/Personeelszaken.
 

Over het bedrijf

Je komt te werken voor één van de sterkste spelers binnen de gezondheidssector. Het bedrijf te Almere is onderscheidend in kwaliteit en professionaliteit. De organisatie beschikt over diverse locaties.

Solliciteren

Is deze functie helemaal iets voor jou? Ga dan als volgt te werk:

1. Schrijf een korte motivatiebrief (=verplicht) waarin helder naar voren komt waarom jij voor deze functie de meest geschikte kandidaat bent.
2. Zorg voor een recent bijgewerkt CV waarin jij duidelijk de werkperiodes (inclusief datum) aangeeft en tevens een korte opsomming geeft van de verrichte werkzaamheden.
3. Stuur beide bestanden naar ons op via de solliciteer button en bij interesse vanuit onze kant nemen wij direct contact met je op

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent