Junior Voorman Logistiek

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rijnsburg
Salaris € 2500,- per maand
Direct naar:
Wil jij verder groeien! Heb jij ruime ervaring in het logistiek en weet jij het beste uit collega' s te halen dan zoeken wij jou!

Over de functie

In de functie van junior meewerkend voorman werk je actief mee op de werkvloer en stuur jij de mensen aan. Ben jij het eerste aanspreekpunt van de teamleider en in geval van calamiteiten los je deze zelf op of overleg je met de teamleider welke stappen er genomen moeten worden.

Het logistieke proces is altijd in beweging en zorg jij ervoor dat de goederen klaar staan voor transport, je controleert de lading en bij afwijkingen zorg jij ervoor dat de lading compleet wordt.

Een onderdeel van je werk is het werken met een geautomatiseerd orderpicksysteem, je houdt toezicht op het proces en bij afwijkingen grijp je in. Daarnaast zorg je ervoor dat goederen in en uitgeboekt worden, zodat de complete goederenstroom goed geadministreerd. Het proces wordt vergemakkelijkt door het werken met handscanners.

Om succesvol in deze functie te zijn zoeken we een teamspeler die graag het voortouw neemt, collega' s motiveert en op wie we kunnen bouwen.

Wat wij bieden

Wij bieden:

Je krijgt een full time baan voor 38 uur per week in ploegendienst, na een korte uitzendperiode krijg je een contract bij jouw nieuwe werkgever
Een innoverende werkomgeving waar automatisering van logistieke processen een grote rol krijgt in je werk
Je salaris ligt tussen de € 2100 en € 2400 bruto per maand exclusief ploegentoeslag, inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring
Naast een mooie werkomgeving mag je je doorontwikkelen door het doen van opleidingen en cursussen.

Wat wij vragen

Wij vragen:

Minimaal een MBO niveau 2 diploma in de richting van logistiek of ruime ervaring in een soortgelijke functie
Je bent bereid te werken in een koude omgeving (rond de 4 graden)
Ploegendiensten zijn voor jou geen probleem

Weet jij mensen aan te sturen! Weet jij mensen te motiveren en ga jij elke dag de uitdaging aan om het logistieke proces voorspoedig te laten verlopen! Dan vragen wij jou contact met ons op te nemen!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de omgeving van Leiden is een van de grotere werkgevers van de regio. Ze produceren gezonde voeding en snijden en verpakken hun producten zo dat het lekker en lang vers is.

Het bedrijf heeft een actieve personeelsvereniging, waarbij er regelmatig evenementen worden georganiseerd!

Solliciteren

Is dit dé baan voor jou? Of wil je gewoon wat meer informatie? Mail dan je CV naar jacobkuijt@werktalent.com. Bellen mag natuurlijk ook! Dit kan naar 06-33044707

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent