TOPBAAN Technisch verkoper binnendienst met doorgroei!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 3000,- per maand

Functie omschrijving

Als verkoper / accountmanager houd je je bezig met het bellen van klanten en prospects (van mkb tot multinational). Je adviseert klanten en krijgt energie van het uitbouwen van je klantenbestand. Als je laat zien dat je goed bent in je werk is er altijd ruimte voor groei en kun je eventueel naar de buitendienst.

Wat wij bieden

Afhankelijk van je kennis en ervaring ligt het salaris tussen de € 2.200,- en € 3.000,- bruto per maand. Je krijgt een mooi volwaardig contract en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard is er zicht op een vast dienstverband.

Wat wij vragen

Je bent fulltime beschikbaar, hebt minimaal een mbo diploma, affiniteit met techniek en bent lekker pro-actief ingesteld. Je bent woonachtig in de buurt van Breda, Oosterhout, Raamsdonksveer, Werkendam of Gorinchem.

Over het bedrijf

Een klein bedrijf met grote ambities. Het is er hard maar prettig werken en er is altijd tijd voor een geintje. Het is gevestigd in de regio Gorinchem en ze zijn actief in de verkoop van technische producten en componenten (veel RVS) welke worden toegepast in de procesindustrie. Ze timmeren flink aan de weg en hebben onlangs een grote concurrent overgenomen.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent