Sales engineer bij gaaf bedrijf!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als technisch verkoper houd jij je bezig met het verkopen van techniek. Je werkt binnen een prettig, klein team en zoekt contact met bestaande en nieuwe klanten. Dit zijn bijvoorbeeld productiebedrijven, machinebouwers of farmaceutische bedrijven. Het gaat om technische componenten zoals sensoren, meters, aandrijvingen en conditioneringsapparatuur. Beste complex maar je krijgt goede trainingen en begeleiding. Als jij er klaar voor bent ga je naar de buitendienst!
 

Wat wij bieden

Je komt direct fulltime bij onze klant in dienst en er is concreet uitzicht op een vast contract. Wanneer je naar de buitendienst gaat kun je een auto van de zaak krijgen (deze moet je wel verdienen natuurlijk!). Het startsalaris bedraagt maximaal € 3.500,- bruto per maand.
 

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van een afgeronde technische opleiding (harde eis) in bijvoorbeeld Autotechniek, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde. Ervaring is niet per se noodzakelijk. Een grote drive om succes te boeken en mooie deals binnen te slepen is wel belangrijk. De telefoon (en later de auto) zijn jouw grootste vrienden en op beurzen laat jij je zien. Techniek en verkoop zit in jouw bloed! Je bent woonachtig in de regio rondom Breda, Oosterhout, Raamsdonksveer, Werkendam of Gorinchem.
 

Over het bedrijf

Onze klant is een jong, fris en energiek bedrijf met professionele uitstraling. Ze verkopen technische producten die worden toegepast in de olie, gas, farmacie, maritieme sector en voedingsmiddelenindustrie.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag jouw CV! Je kunt reageren via wytsevanderwoning@werktalent.com of bellen met 06-19911758. Als je vragen hebt of twijfelt dan kun je altijd even bellen!

Deel via social media:

Wytse van der Woning

Wytse van der Woning

06-19 91 17 58
wytsevanderwoning@werktalent.com

WhatsApp Wytse van der Woning      Ga naar instagram van Wytse van der Woning


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent