Vaste baan+Traineeship; Projectplanner

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Rotterdam
Salaris € 3250,- per maand
Direct naar:
Traineeship; Net klaar met HBO Bouwkunde, Civiele techniek, technische bedrijfskunde, ROP of soortgelijke richting en ben je toe aan je 1e of 2e baan, maar ook nog niet helemaal uitgeleerd? Wij trainen je tot Project Planning Engineer!

Over de functie

Heb jij in de afgelopen 5 jaren je opleiding op MBO4/HBO/WO afgerond en misschien zelfs al enige
werkervaring opgedaan, maar heb je nog niet helemaal je plek gevonden of ben je eigenlijk nog niet
uitgeleerd? Misschien dat wij dan de uitdaging hebben die jij zoekt... Bij Primaplan met kantoren in de regio
Rotterdam (Capelle aan den IJssel en Trunhout en werk in de gehele Benelux, hebben wij 4x per jaar plek voor een aantal trainees/starters die zich via een speciaal opleidingsplan willen ontwikkelen tot project control specialist op gebied projectplanning of cost control / risicobeheersing in de (zware)industrie, opslag, engineering, energy, (petro)chemie, oil&gas, en/of bouw&infra.
Als trainee project planning professional geef je na het volgen van een specifiek ontwikkeld specialistisch opleidingsprogramma met diverse interne trainingen in onder andere
communicatie en planprogramma's, gedegen advies omtrent de opstart-, voortgang- en afronding van diverse projecten. Je brengt in samenspraak met de opdrachtgever de wensen- en (on)mogelijkheden in kaart en zorgt voor een zo efficiënt mogelijke (deel)planning. Gedurende de looptijd van de projecten analyseer en bewaak je de voortgang en zorg je waar nodig voor adequate aanpassingen die passen in de einddoelstelling. Je let hierbij uiteraard op de tijdsplanning, maar houdt ook de kosten, middelen en uiteraard kwaliteitseisen in degaten.
Je bent daarnaast verantwoordelijk voor alle bijkomstige administratieve taken zoals het maken en analyseren van voortgangsrapportages, registreren en archiveren van rapportages en overige administratieve handelingen.
Een overzicht van alle hoofdtaken, verantwoordelijkheden en bijkomstige werkzaamheden lopen we in een persoonlijk gesprek graag met je door.

Wat wij bieden

Primaplan investeert in talent; Direct contract, startsalaris gemiddeld € 3.000,- per maand, auto van de zaak, vele opleidingen zoals PMI-SP, training/coaching on the job, doorgroeimogelijkheden qua functie en voorwaarden.

Primaplan biedt een direct contract voor minimaal 11 maanden. Gedurende je eerste contract word je waar nodig opgeleid, getraind en begeleid op kantoor en on the job. Je wordt geschoold in Primavera, MSProjects, communicatie en diverse andere trainingen/cursussen. De salarisindicatie voor starters zonder ervaring ligt tussen € 2.200 en € 3.500,- exclusief overuren, vervoer etc. Vervoer en verblijf worden waar nodig door Primaplan geregeld. Een vaste baan met toekomst!

Wat wij vragen

Om voor dit traineeship in aanmerking te komen heb je in de afgelopen 5 jaar een HBO opleiding of technische MBO+ opleiding succesvol afgerond. Je hebt technisch, cijfermatig en ruimtelijk inzicht en bent communicatief vaardig. Een achtergrond in opleidingen als bouwkunde, planologie (ROP), civiele techniek, werktuigbouwkunde, electrotechniek heeft de voorkeur maar is geen must. Gevoel voor of ervaring met projectmatig werken is wel belangrijk. Je bent bovendien leergierig en bent bereid je langere tijd te binden om je te ontwikkelen tot specialist in project control. Het werken met programma's als SAP, Primavera, MSProjects en Excel is voor jou geen opgave maar juist een uitdaging die je graag aanpakt. Als laatste wens ben je in bezit van een rijbewijs of bereid deze op korte termijn te halen.
Certificeringen als PMI- Scheduling Professional is een absolute pre.
Let op; Aanvang functie; per direct of tijdens latere startmomenten, april-, juni- of september 2019.

Over het bedrijf

Primaplan is vanuit de locaties Capelle aan den IJssel en Antwerpen al 25 jaar
actief in project control, risicobeheersing, projectplanning en cost control bij vele gerenommeerde opdrachtgevers in de gehele Benelux. Deze
opdrachtgevers zijn actief in onder andere de (petro)chemie, Offshore, GWW / bouw&infra (o.a. Rijkswaterstaat, Prorail), engineering, opslag en (zware/farmaceutische) industrie. Voor haar opdrachtgevers verzorgt Primaplan project control in de breedste zin, men verzorgt onder andere een accurate, flexibele planning die zorgt voor kostenbeheersing/besparing en een tijdig/volledig afgerond project.

Solliciteren

Interesse? bel, mail, app voor meer informatie of kom langs voor een nadere kennismaking. Ben je zeker dat dit je toekomstige baan is? stuur dan je cv met motiverend schrijven naar; albertvandervliet@werktalent.com. Meer informatie over Primaplan lees je op; www.primaplan.nl

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent