Accountmanager gezocht met kennis van Vastgoed

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Utrecht
Salaris € 3500,- per maand

Functie omschrijving

Als Accountmanager houd jij je bezig met het uitbouwen van je eigen rayon doormiddel van het scoren van nieuwe klanten en het beheren en uitbreiden van je bestaande klanten. Jij bent en handelt als directeur van je eigen rayon. Bedrijfsresultaat en klanttevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekend en je doet wat nodig is.

Wat wij bieden

Wij bieden:

Een goed salaris met een aantrekkelijke bonusregeling
25 vakantiedagen op basis van 40 uur
Een fulltime baan in vast dienstverband
Succes wordt beloond met mooie incentives
Een smartphone, laptop en auto van de zaak
Elke kwartaalafsluiting organiseren we een sportieve groepsactiviteit
Informele werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng
Vast werk met intensieve begeleiding vanuit zowel de PBC Group als onze opdrachtgever.
Met een vrijdagmiddagborrel luiden we gezamenlijk het weekend in

Wat wij vragen

Wie ben jij?

Jij hebt een afgeronde HBO opleiding en 2-5 jaar werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie. Ervaring in het beheer van vastgoed of – beleggingen, ERP of Finance of is een pré. Je bent niet bang om te bellen, overtuigen zit in je bloed en een ‘nee’ brengt je niet van je stuk maar wakkert het vuur in je juist meer aan. Ook voer je met gemak gesprekken op C-level.

Over het bedrijf

Voor een snelgroeiende organisatie in vastgoedbeheersoftware die staat voor klantbeleving en waardecreatie zoekt PBC Group een medior/senior Accountmanager. Met het unieke concept van PBC Group krijgt jouw salescarrière een enorme boost. Wij vullen niet alleen de vacature in maar blijven je intensief begeleiden en zitten boven op jouw ontwikkeling; of je nou junior, medior of senior accountmanager bent, ontwikkeling blijft een belangrijk en continu proces. Wij stoppen dan ook niet na een inwerkperiode maar blijven je ‘on the job’ trainen zodat je niet gewoon een goede accountmanager bent/blijft maar een van de beste Strategic Accountmanagers in de branche wordt.

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van vastgoedbeheersoftware. De software wordt ingezet als ERP en omvat vele functionaliteiten op het gebied van financieel-, gebouw- en contractbeheer.

Wie zijn je directe collega’s

Je bent werkzaam bij zowel onze opdrachtgever in Utrecht als bij PBC Group in Veenendaal. Bij beide organisaties heerst een informele maar competitieve sfeer. Je directe collega’s zijn gelijkgestemde zelfstandige professionals die altijd klaarstaan om je te helpen. De drang om te presenteren hebben we niet alleen op de werkvloer, maar ook tijdens onze sportieve groepsactiviteiten.

Solliciteren

WerkTalent Tilburg verzorgt de werving en selectie voor deze functie. Het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. In dit gesprek bespreken we de functie, organisatie maar vooral jouw wensen en ambities. Is er de klik? stellen we je met veel plezier voor bij de opdrachtgever.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan direct contact op met Tjerk Hootsen op via 06-24257916 of thootsen@pbcgroup.nl of klik op de solliciteer knop hieronder om direct te solliciteren.

Deel via social media:

Pieter Kuijpens

Pieter Kuijpens

06-13996027
pieterkuijpens@werktalent.com

WhatsApp Pieter Kuijpens      Ga naar instagram van Pieter Kuijpens


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent