Magazijnmedewerker bovenloopkraan

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Tilburg
Salaris € 2200,- per maand

Functie omschrijving

In de functie magazijnmedewerker ben je zowel zelfstandig als met je team verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen en verzenden van metalen plaatwerk en H-profielen
De locatie bestaat uit 8 aan één geschakelde hallen met diverse bovenloopkranen die heen en weer materialen door de lucht vervoeren. Een machtig schouwspel als je dit voor het eerst ziet!

Per boot komen de materialen aan. Samen met een collega koppel jij deze met kettingen aan de bovenloopkraan, en worden deze naar het magazijn vervoerd.
Hier aangekomen assisteer jij met het plaatsen van de materialen op de juiste locatie. Communicatie en veiligwerken zijn hierbij natuurlijk erg belangrijk.

Voordat de producten op transport gaan kunnen deze nog worden bewerkt (bijvoorbeeld afgekort of voorzien worden van bevestigingsgaten) afhankelijk van de klantwensen.
Vervolgens ga je orders compleet maken en met behulp van de bovenloopkraan worden de materialen op de vrachtwagens geladen.
Eventueel help je de chauffeur met het vastzetten van de lading en kunnen de materialen worden vervoerd naar een tevreden klant!

Heb jij na een aantal maanden jezelf als magazijnmedewerker bewezen? Dan mag jij ook onder begeleiding deze machtige kranen gaan leren besturen.
Een mooie ontwikkeling van je ervaring en natuurlijk met bijbehorende certificaten!

Wat wij bieden

 • Een fulltime baan in dagdienst voor langere tijd
  - Werken in gezellig Tilburgs bedrijf
  - Startsalaris tussen € 1.800 en € 2.200 bruto per maand
  - Zo nu en dan extra uren maken tegen een mooie vergoeding
  - Het leren besturen van een bovenloopskraan
  - Vooruitzicht op een vaste aanstelling na 6 maanden
  - Reiskostenvergoeding indien van toepassing

Wat wij vragen

 • Aantoonbare ervaring in de logistieke- of metaalsector
  - Je bent hands-on, betrouwbaar en flexibel
  - Goede beheersing van de Nederlandse taal
  - Ook ben je bereid om op termijn in een 2-ploegensysteem te werken
  - Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Waalwijk of Breda

Over het bedrijf

Dit Tilburgse familiebedrijf is al meer 100 jaar actief in de metaal- staalbranche. De loods is onlangs uitgebreid met twee extra hallen waar mee de capaciteit van de productie, bewerking, opslag nog groter is geworden. De groei zit er bij dit bedrijf al jaren goed in. Zeker nu de woningmarkt en bouwsector op volle toeren draaien blijven de orders bij dit bedrijf binnen stromen. Daarom is er per direct ruimte voor echte aanpakkers bij dit mooie Tilburgse bedrijf!

Solliciteren

Interesse? Solliciteren kan per mail op; isaohorella@werktalent.com of via www.werktalent.com. Meer informatie opvragen kan per mail of per telefoon bij Isa Ohorella op 0644524886

Deel via social media:

Isa Ohorella

Isa Ohorella

06-44 52 48 86
isaohorella@werktalent.com

WhatsApp Isa Ohorella      Ga naar instagram van Isa Ohorella


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent