Expeditie/magazijnmeester gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Rijswijk
Salaris € 2500,- per maand

Functie omschrijving

Als magazijnmeester ben jij dé spil binnen het magazijn en tevens aanspreekpunt voor 1 á 2 expeditie medewerkers. Je zorgt voor het verpakken van geproduceerde goederen, je zorgt dat de zendingen tijdig klaar staan en je weegt en registreert de pallets waar de geproduceerde goederen op liggen. De vrachtwagens die binnen komen moet worden geladen en gelost en hierbij vergeet jij niet om de juiste administratie te verwerken met betrekking tot gewicht en aantallen. Daarnaast zorg jij er samen met de magazijnmedewerkers voor dat het magazijn te allen tijde logisch ingedeeld is en op orde wordt gehouden.

Als magazijnmeester ben je bevoegd om producten te blokkeren in geval van twijfel over de kwaliteit en controleer je ook de lading op de auto’s. Uiteraard spring jij ook bij binnen de productie waar mogelijk en noodzakelijk.

De functie wordt uitgevoerd in een dagdienst met de volgende werktijden: 06:30 uur tot 15:00 uur.

Wat wij bieden

 • Een salaris conform CAO (tussen de €2500 en €3000 op basis van kennis en ervaring)
  -Bij goed functioneren tijdens de uitzendperiode kans op een vaste aanstelling bij de opdrachtgever
  -Vast werk (fulltime)
  -Stoer werk bij een innovatieve opdrachtgever
  -Werktijden van 06:30 uur tot 15:00 uur

Wat wij vragen

 • Minimaal MBO niveau 3 bij voorkeur in een logistieke richting
  -Aantoonbare affiniteit/ervaring met processen in een magazijn
  -Ervaring met aansturen van collega’s
  -Een geldig heftruckcertificaat
  -Bekendheid met beladingsvoorschriften
  -Woonachtig in de omgeving Den Haag

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onderneming die oud lood via een raffinageproces verwerkt tot nieuw bladlood. Dit doen zij al meer dan 110 jaar en daarnaast zijn zij in de loop van de jaren innovatiever en milieubewuster geworden. Nadat het oude lood gecontroleerd is wordt het gesmolten en worden er onzuiverheden verwijderd. Het uiteindelijk doel is dat er een blok lood overblijft die gewalst wordt tot een rol van maximaal 240 centimeter breed .Het gemaakte bladlood wordt voor verschillende toepassingen gebruikt zoals het waterdicht maken van afsluitingen van gebouwen of om een boot te voorzien van ballast. Daarnaast wordt lood ook steeds vaker gebruikt om een ‘metal look’ te creëren. Het is tevens onmisbaar op het gebied van stralingstechnieken binnen de medische wereld.

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat voor deze vacature? Wij komen graag met je in contact!
Solliciteer direct via de rode sollicitatie button, voeg hierbij je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen.

Deel via social media:

Tip een vriend

Tip een vriend

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent